Apr 252012
 

MobilePack on praegu deactivated, ometigi ütles õeke, et tema saab oma nutikaga suurepäraselt lugeda ja kõik on korras, isegi blogroll sordib ennast värskuse järgi. Kas teised nutikate omanikud võiksid ka oma mobladega korra vaadata, kui hästi blogi loetav on ja kas blogroll on õigesti sorditud? Ma oleks teile abi eest ääretult tänulik, sest meie peres veel nutikaid pole. Kui tuleb välja, et see theme on juba iseenesest mobiilidele kohandatud on, siis ma ju ei peakski lisaks pluginat kasutama.

Miks ma seda üldse alguses kasutama hakkasin – sest kui kunagi esimest korda WP-sse kolimisest juttu tuli, siis õeke kurtis, et enamik WP blogisid on moblast väga kehvalt loetavad. Mingi hetk hiljem sattusin täiesti juhuslikult selle artikli peale ja panin plugina nime kõrva taha – tundus igati loogiline see kohe alguses peale panna. Kui aga vaja pole, siis superluks – mida vähem lisavidinaid, seda parem.

  13 Responses to “Palve nutikate omanikele”

 1. Minu nutikas näitab blogi ilusasti

 2. Praegu ta näitab mobiilis tava lehte ja see on ok aga samas et pisema ekraaniga nutitelefoni omanikel oleks parem lugeda on mõeldud Mobile theme, millega on palju parem nutitelefoniga lehte sirvida. Ps kui sa nagunii uuendusi teed siis palun muuda Blogrollis ära see et kui linkida siis avaneks blogid uues aknas mitte samas.

  Lugeja

 3. Sellist valikut ma kuskilt leidnud pole, aga panen kõrva taha ja uurin targemate käest, kas saaks kuidagi CSSi kaudu… Sest samas aknas avanemine on tüütu küll.

 4. mul ka probleeme ei tekkinud, väga bueno on :)

 5. Mina saan ka telefoniga normaalselt lugeda.

 6. Äh, millal ma küll ära harjun, et kommentaaridele vastata võib ka sinna sisse. Igatahes – superluks! Mulle endale käib KOHUTAVALT närvidele, kui kuskil lingid samas aknas avanevad, ma ise ka alati virisen ja palun teha nii, et avaneks uues. Saab jah panna parem hiireklõps ja open in new tab, aga see on ikkagi tüütu ja vahel unustan ja siis vaja ikka backi panna ja… Ühesõnaga minu jaoks igati õigustatud palve ja kuna õpetuse link ka anti, siis polnud mul muud, kui minna ja ära muuta. Nüüd peaks korras olema!

 7. Kui tahad proovida nutitelefonile kasutaja sõbralikumat lehte, siis proovi http://wordpress.org/extend/plugins/wptouch seda pluginat. Mina avastasin selle läbi Daki blogi, temal see ilusti töötab. Kui vaadata läbi mobiili lehte on wptouch ja kui tava arvutis siis on tavaline leht. Nutika kasutajad saavad siis ise valida kas kasutada wptouchi või tava kujndusega lehte.

 8. eee… mul blogroll tähestikujärjekorras ju! opera süü?

 9. Palun pane see plugin tagasi, äkki siis näitab mulle ka blogrolli ajalises järjestuses. Pole juba paar nädalat blogisid lugenud, kuna ei tea, kes millalgi uut kirjutanud on.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.