May 022012
 

Mu lend läheb homme õhtul 21.45. Online check in on tehtud. Alguses mõtlesin minna seitsmese bussiga, mis jõuab kohale kümme minutit enne üheksat, aga ma vist siiski ei hakka riskima ja lähen pigem kuuese bussi peale.

Mõtlesin lennujaama jala minna, aga tõsi ta on, et kaks kilomeetrit ülesmäge ronida ja seda saastunud õhku sisse ahmida pole just erilist mõtet, seega lähen need paar peatust ikka bussiga.

Juurdlen selle üle, kuidas ennast reisil lõbustada. Arvuti aku peab ilmselt 2-3 tundi, ma täpselt ei teagi. Kui saaks seda vahepeal laadida, oleks kõik mured lahendatud, vahiks aga Castle’it (mm, kõrvaklapid pean kuskilt otsima). Tallinna lennujaamas pistiku leidmisega kindlasti probleeme ei teki, aga Frankfurt Hahn tundub olevat sihuke pisike ja äkane, lisaks jõuame sinna nii hilja, et enamik kohtadest on ilmselt kinni, mis vähendab pistiku leidmise tõenäosust veelgi. Lend peaks jõudma 23.10 ja buss Luxi läheb 00.20, seega on jälle tunnike vaja surnuks lüüa. Maris muidugi rääkis, et ükskord, kui ta varakult bussi jõudis, siis bussijuht näitas talle kätte ainsa pistikuga koha bussis, nii et ta sai rahus läpakat kasutada, ma võiks ju sama üritada… See pole aga midagi kindlat.

Muidugi on lootus, et mul tuleb uni, nii et magan kõigist kolmest otsast olulise aja maha, aga tundes ennast ja oma reisiärevust, ei saa selles kindel olla.

Ühesõnaga tunnen puudust e-lugerist :P Ainus ilukirjanduslik teos, mis mul hetkel pooleli on (ja ma ei kavatse mingit tõsisemat lektüüri kaasa võtta, pole tuju – puhkus olgu täielik puhkus), on 800 g kaaluv hardback, mida ma oma 10 kg kaalulimiidiga pagasisse just hea meelega ei pane. Lisaks on mul kodus hunnik läbi lugemata Öölasi – tundub, et nendest paar-kolm tükki kaasa võtangi. Lennukis ilmselt loen ja bussis olen arvutis, sest lennukis on valge, bussis aga pime. No Pärnu-Tallinn bussis võin vast küll ka arvutis olla, lennujaamas ju saan juhtme seina torgata. Samas ma ei tahaks väga viimaste seas lennukisse jõuda, mis tähendab, et osa ajast pean sabas seisma, ehk peaks siis ikka pigem läpaka akut hoidma ja senikaua raamatut lugema, kuniks Luxi bussi jõuan.

Tagasiteel on selles mõttes lihtne, et esimene ots on Lux-Frankfurt buss keset pimedat ööd ja kui mul und pole, siis muudkui kulutan oma akut, hiljem lennukis ja Tallinn-Pärnu bussis on piisavalt valgust, et lugeda.

Hästi olulised mured, eks :D Aga no ma tahan TÄIEGA nautida seda kõike, see on võimalus, mis tekib haruharva. Nii äge, ma pole nii ammu lennanud ega üksi reisinud! Ilmateade muidugi lubab terveks mu reisi ajaks vihma, aga ma lubasin Marisele, et võtan siit päikese kaasa, seon nööriga lennuki taha :P Nii et eks me näe! Mm, mis ma küll selga-jalga panema peaks :P Põnev, põnev!

  3 Responses to “Reisiplaanid”

  1. väga äge,mul on hea meel :)

  2. käisin ka just hiljuti sama rada pidi luksemburgis. oma arust läksin lennujaama suure ajavaruga ja kavatsusega veel eestis vabalt internetis hängida, aga tutkit. kui ma õigesse väravasse jõudsin, seisis mu meelest lennukitäis rahvast juba sabas, passid näpu vahel lehvimas. ma võin eksida, a mulle tundus, et ka lennuk väljus ettenähtust mitu minutit varem. igatahes soovitan pigem varem kui hiljem minna.

    • Ise Luksemburgi elanikuna soovitan ka kohe lennukisappa minna, Ryanair läheb kõige kaugemast väravast ilmselt ja istekohti on seal väga vähe, no umbes 20. Väga kitsas koridor on see neil seal. Ja viimati last rahvas lennukisse juba oma 45 minutit enne lennu väljumist. Ryanair jõuab sageli kuni pool tundi varem sihtkohta kohale ka. Aga see pole muidugi reegel.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.