May 032012
 

Lugesin bussis peaaegu läbi esimese kolmest kaasavõetud krimkast. Mõtlesin lennujaama siiski jala minna, kuna 2 aga täpselt siis ette sõitis, kui peatusest möödusin, hüppasin peale. Ostsin isegi mobiiliga pileti, mis maksis €1.39 – kahe peatuse sõitmiseks. Nojah, mis ma oskan öelda, vanas eas korralikuks hakanud :D

Kohver kaalub 9,5 kg, väike õlakott 0,8 kg – vähemalt nii väitis mu kodune kaal. Kuni keegi ei sunni, seni ma õlakotti kohvrisse toppida ei kavatse (mahuks sinna vabalt), seal on mu eluks vajalikud asjad, mida lennukis nagunii enda lähedal hoida tahan. Siiani pole keegi kunagi midagi öelnud, ma ei usu, et tänagi probleeme tuleb. No ja kui tõesti juhtub see 1% tõenäosust, et keegi käsib kotid kokku toppida, neid kaalub ja selle 300 grammi pärast irisema hakkab, siis topin kõik pluusid üksteise otsa selga ja panen mantlitaskud kraami täis :D

Ühest väravast teise jooksutati meid juba ka – esimeses väravas oli mul super hea istekoht, sest ainus pistik oli täpselt leti juures ja vaba koht ka… Nüüdses väravas oli pistik kaugemal, aga noh, vahet pole – kui on tunne, et tuleks sappa seisma minna, siis panen arvuti kinni ja loen seal raamatut. Kuniks aga lastakse netis olla, ilma et aku kannataks, seniks kasutan võimalust. Mängin näiteks palle, pole seda ammu teinud :P

Praegu on siin veel igatahes täiesti rahulik – masse pole. Kuna ma olen üksi ja seega pole mingit vahet, kus ma istun, siis ei juhtuks muidugi miskit, kui ma ka kõige viimasena lennukisse saaks… Peaasi, et mu kohver kuskile mahuks. Soovitavalt mitte teise lennuki otsa :D

Puhkus alaku!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.