May 042012
 

Lend oli sündmustevaene ja jõudis lubatust kiiremini kohale. Kügelesin lennujaamas ja tegin aega parajaks, pool tundi enne bussi väljumisaega läksin peatust otsima ja leidsin selle tänu postide külge kinnitatud siltidele, mis nooltega suunda näitasid – lennujaamast üle tee kuskile majade vahele. Peaaegu nagu too mäng, mida me lapsepõlves mängisime – teate küll, kriidiga asfaldile noolte joonistamine, et teised siis nende järgi otsida saaks.

Maris ütles, et Gare Centrale on viimane peatus, mistõttu mina eeldasin, et lähen maha siis, kui kedagi enam bussi ei jää. Otse loomulikult sõitis see buss kuskile edasi, sain küll õnneks teise sama firma bussiga tagasi, ainult peaaegu pool tundi pidin ootama, et viis minutit sõita saaks. MINUL polnud midagi häda, mina ootasin soojas bussis… Maris, vaeseke, pidi õues külmetama.

Tukkusin lennukis ja enamik bussisõidust ka, nüüd pole üldse und – ma ei ole küll VÄGA ammu kell viis hommikul üleval olnud (siin on küll kell õnneks alles neli :D). Ma huviga vaatan, millal uni tuleb ja kaua ma siis magan. Pool üks pean välja minema, nii et kiiret pole kuskile.

Pallides anti mulle ööpäevaks tasuta see jubin kasutada, mis põrgatamiste suunda näitab – oh kui mõnus on nii tasemeid ära teha, mängin nüüd usinasti, sest kauaks seda ilmselt enam pole :P

EDIT: Krt, kaduski juba ära, ainult ühe mängu sain mängida.

  3 Responses to “Mis oleks elu ilma väikese seikluseta”

  1. Ma sain ka korraks pallides selle jubina, aga järgmises tasemes oli juba kadunud. Samas, see tegi mängu palju igavamaks :D

  2. Mulle meeldis, ma olen mugav :D Ma avastasin selle pakkumise millalgi eile päeval, kui ta väitis, et 24 tundi saab tasuta kasutada, aga äkki oli see sätitud nii, et kui ühe leveli tehtud saad, SIIS kaob? Lennujaamas tegin üht levelit neli-viis korda, ära ei teinud, jubin jäi alles… Nüüd öösel sain leveli tehtud ja kohe oli kadunud.

    Nojah, vahet pole. MAKSMA ma selle eest ilmselgelt ei hakka :)

  3. See jubin toimis ainult ühes levelis, tuleta meelde, millist levelit sellega proovisid ja sealt leiad ka selle jubina. Kasutada sai 24 tundi.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.