Jul 042012
 

Ma olen kohe väga rahul tänase päevaga. Palju vajalikku sai ära tehtud, arvuti taga istusin vaid pool tunnikest laste uneajal ja nüüd õhtul jõudsin kell kümme uuesti siia tagasi.

Hommikul jõudsin lapsed pesta-riietada-kammida-toita, hunniku plekilist pesu sapiseebiga sisse hõõruda ja ise kiirelt süüa, siis läksin õppesõitu, pärast seda paar toimetust linnas, hunnik värsket kraami turult ja tagasi koju. Söötsin lapsed ära, panin magama, pesu pesema, tegin endale värske salati, istusin korraks arvuti taha meile ja blogisid lugema ning sööma, siis pesu kuivama, uus masinatäis pesema, õue raamatut ja siidrit nautima…

…siis ärkasid juba lapsed, neile tulid sõbrad külla (kolm õde vanuses 6, 11 ja 13, kes meie lähedal mänguväljakul mängimas käivad kogu aeg, neile meeldib miskipärast väikestega mässata, mul kohe hea mureta, lastel lõbustus olemas), mina sain tükk aega rahus aias rohida. Seejärel tegin õhtusöögiks värsket kartulit ja lillkapsast võiga ning puhastasin hunniku maasikaid ära, kuni lapsed pärast sööki veel veidi mängisid, jõudsin köögi ära koristada ja isegi põranda ära pesta. Siis lapsed pessu ja tuttu ning seejärel tegin veel koja kah korda.

Nüüd mõtlen, kas viitsin täna pessu minna või jääb homsele. Ja kas viitsin hakata maasikatega jäätisekokteili tegema või jääb homsele :P

  3 Responses to “Üksi tuleb topelt usin olla”

  1. Vaatan, et sul pildil olev raamat küll üsna alguses aga kuidas tundub, kas on ostmist väärt või mitte? Ma olen hetkel Eestis ja mul on meeletu pikk nimekiri mis raamatuid soovin osta aga kuna Eestis on raamatud ju nii hirmus kallid siis paris jama ei tahaks kalli raha eest kaasa vedama hakata.

  2. Mina küsiksin hoopis praktilise küsimuse – kust saab saviseepi?

  3. Raamatust on läbi 30 lk ja siiani meeldib, ehkki endale koju ei ostaks… Aga koju ei osta ma ilukirjandust peale paari lemmikkirjaniku peaaegu üldse, ma olen selleks liiga rott :P

    Sapiseep, mitte saviseep :P Tavalist Flora oma saab kõigist suurematest toidupoodidest pesupulbrite juurest, Selverist ja Maximast olen ise ostnud. Loodusperes ja muudes mahepoodides on ökomad variandid.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.