Jul 072012
 

…ehk sellest, kuidas mul on maailmaparimad sõbrad.

See sisetunne või kuues meel töötas mul ikka hästi. Hommikuks sai varem lapsehoidja kutsutud, nii et jõudsin tänu sellele varasemasse sõidutundi. Lõuna ajal tegin suure kausitäie toorsalatit. Õhtupoolikul ajas Kristina šokolaadikoogi isu peale, nii et võtsin üle mitme kuu küpsetamise ette.

Ja sel ajal, kui või ning munad soojenesid, helistas kõigepealt Tage ja kinnitas, et nad tulevad külla. Ja siis helistas Marko, kes teatas, et nad on Pärnus ja tulevad külla. No ma ütlen, saatuse sõrm oli see, mis ajendas mind nii palju salatit tegema ja kooki küpsetama :D

Nii et õhtu oli ülilahe ja süüa sai kuninglikult. Pearoaks grillitud lõhe toorsalatiga ning magustoiduks maasika-jäätisekokteil šokolaadikoogiga. Lõpuks ägisesime kõik mõnust.

Kuna õed olid ka õhtupoolikul külas, siis polnud lastest esimene pool õhtust suurt midagi kuulda, toimetasid omaette. Mingi hetk läksid õed koju, plikad mängisid ikka rohkem omaette, Poiss hängis meiega. Lasime lastel tõsiselt kaua üleval olla, alles üheteist paiku said magama. Loodetavasti saab selle arvelt siis homme kauem magada ka :P

Nüüd on kell juba pool kaks, aga positiivne emotsioon oli nii suur, et kuidagi ei saanud kirja panemata jätta. Pärnu ja suvi ja sõbrad… Võrratu.

Jõudsin õhtul kõik kenasti ära ka koristada, nii et homme hommikul on hea ärgata ja korras köögis toimetada. Idüll!

  5 Responses to “Lihtsalt imeline, vol 2”

  1. meie peres see ei kehti, et mida kauem üleval, seda hiljem ärgatakse.. kahjuks :(

  2. No meil on nii palju kehtinud, et kui nüüd suvel nii lõunaune kui ööune tunni-kahe võrra edasi nihutasime, on ka enamik hommikusi ärkamisi hilisemad, pool üheksa pole näiteks enam haruldane. Võib ju loota, et ehk homme saab näiteks üheksa või poole kümneni magada :D Tegelikult vahet pole – kui külalised majas, on alati kuidagi kergem tõusta.

  3. täitsa pekkis, kui ülilahe õhtu see oli! ma pean Annu sinu juurde söömiskoolitusele tooma. Ja minul siiamaani see jäätisekokteili-šokolaadikoogi kooslus kummitab keelel… ja ma väidan endiselt, et ma ei ole magusasõber :D Kui ma naasen purjetajate saatetiimitöölt, siis kordame ;)

  4. Palunpalun jaga koogiretsepti! :)

  5. http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=6942 – suhkrut panen 2 dl, seekord tegin hapukoorega, varem olen jogurtiga teinud. Varasemad korrad on jubedasti kerkinud, olnud õhuline ja pigem kuiv (aga mind see pole häirinud, külma piimaga lihtsalt jumalik), seekord jäi seest pigem selline veidi niiske (hapukoorest äkki?), mõned šokolaadikoogid aga ju ongi… Mõlemat pidi väga hea. Maitse on jumalik :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.