Suvehommik

Esimene äratus 7.00 – Poiss tuleb magamistuppa, röögib nõudlikult. Mida täpselt tahab, aru ei saa. Lõpuks nõuab potile – käime ära, eemaldan mähkme ja pidžaama, lähen tagasi voodisse. Poiss ründab eile õhtul alles jäetud makarone, mille taldriku ma ettenägelikult lauale jätnud olin. Mingi hetk nõuab piima. Sobib keefir, mille tass eelmisest õhtust külmkappi jäi. Tõstan lauale ja lähen tagasi voodisse. Sööb ära, läheb mängima. Mingi hetk tuleb Plika minu kaissu. Poiss käib ka mõned korrad kaisus, aga pikemalt pidama ei jää.

Teine äratus 8.30 – ihualasti Poiss tuleb kõvahäälselt õue nõudma. Lähen talle riideid otsima, selle peale ärkab Plika ja nõuab ka õue. Panen Poisi riidesse, saadan õue, ronin tagasi voodisse ja ütlen Plikale, et ta ise endale riided tooks (juhendan, millised). Paneb ennast ise riidesse ka. Läheb õue. Tukun edasi.

Kolmas äratus 10.15 – vahepeal on nõutud kiigutamist ja käidud midagi rääkimas, olen sujuvalt õue tagasi suunanud, sest unenägu on põnev ja tahaks edasi näha. Lõpuks annan alla ja tõusen üles. Lähen õue olukorda kontrollima. Rahulolevad lapsed. Poiss veab mu kohe kiigu juurde. Kiigutan natuke, lähen siis tuppa ja teen lastele putru. Serveerin selle neile õue.

Ja juba kell 11 saangi ise ka hommikukohvi ja võileibadega arvuti taha istuda 😛

2 thoughts on “Suvehommik”

  1. Pingback: Aardejaht » Tikri Päevaraamat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top