Aug 222012
 

Ema ja õeke kinkisid Poisile mõlemad komplekti juppe, millest saab ehitada raudtee. Natuke erinevad, põhimõtteliselt samad. Poiss ise küll veel väga suurejooneliselt ehitada ei oska, aga Plika tegi ükspäev täitsa iseseisvalt kõigist juppidest suure ringi kokku… Ja no see viimane, see on minu tehtud… Mulle meeldib ka :P

Aga kõik need sünnipäevapildid… Oh, ma ei tea, millal ma ükskord viitsin. Mul on see häda, et kui ma panen blogisse, siis ei viitsi enam FB-s jagada ja vastupidi… Vaat sünnipäevapilte sai natuke sinna pandud, FB-sse panen alati vähem, sinna oli seega kergem valida :D Aga kunagi ikka. Katsun ikka selle kuu jooksul ühele poole saada ;)

  4 Responses to “Sünnipäevakink”

  1. Oskad sa öelda, kust nad ostsid need? :) Mooses on rongihull, aga ma pole leidnud veel kusagilt sellist raudteed. Otsin juba jõuluks kinke. :D

  2. Ikeast saab seda :) Meil on ka.. juba mitu kuud.. Aga nüüd reisilt koju tulles, on see üks suurimaid hitte , pikalt mängib poiss sellega :) Ma pean ka laskma mehel juurde osta teise komplekti, saab vingema tee ehitada..
    Kusjuures minu arust ei ole kallis, arvestades, et see on puidust ju. Meie ostsime juunikuus Helsingist €14.99 eest :)

  3. Anu, vaata lelu.ee ja pillerpall.ee. Kinder.ee on ka, aga see PlanToys oma on kallis. Üksikuid juppe olen näinud isegi Jyskis.

  4. Jyskis oli hiljuti korralik komplekt 15 EURi, tavahind 25EURi. Meil on ka kodus PALJU selliseid raudteejuppe ja see on Lego Duplo kõrval kõige mängitavamaid mänge (hm, kolm poissi ja vanemad, kellele meeldib sellega mängida :) ). Kasutatult võib ka osta, sest ega nad ju suurt kulu, lihtsalt Eestis on see turg väike ja kui tahta osta, siis kohe tavaliselt ei saa.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.