Ma olen seda ilmselt juba korra öelnud

…aga see on nii kohutavalt vastik, kuidas moemaailmas mõõtude pärast irisetakse. Jälle olid kaks tõeliselt ilusat, absoluutselt mitte kuskilt otsast paksu, lihtsalt kena ja vormikat tüdrukut… Kellele öeldi, et nende 94 cm puusaümbermõõt ei lähe kohe mitte, oleks vaja 86 cm.

Milleks vormid, eks, nõuame aga kondikubusid. Keerame aga võimalikult paljude tüdrukute enesehinnangu p*rse ja sunnime nad ennast näljutama. Mille nimel???

Oh jah.

1 thought on “Ma olen seda ilmselt juba korra öelnud”

  1. Selle võti ilmselt peitub sõnas moetööstus. Tööstus nagu iga teine, võtmesõnadeks optimeerimine, standartiseerimine, tootlikkus. Ehk moeloojad enamasti toodavad oma kollektsioonid enam vähem ühes mõõdus ja modelli roll on olla kõndiv riidepuu. Maailmas on kohutavalt palju sobivates mõõtudes ilusaid ja omapäraseid tüdrukuid, seega ei ole vajadust teha erandeid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top