Oct 072012
 

Mul on teisel pool kastide viisi asju, mis mõeldud ära andmiseks. Riided, raamatud, kodukraam ja nii edasi. Mul on kavatsus kogu see mant lasterikaste perede liidu Pärnu kontorisse viia, aga noh, tegudeni pole jõudnud. Vaatasin just, et kontor on teisipäeviti lahti, peaks vist ennast kokku võtma ja…

No igatahes, ma olen ikka üritanud sõpradele üht-teist pähe määrida :P No et äkki kellelgi läheb miskit vaja. Kaidile on päris palju riideid saanud.

Täna kutsusin Tage külla ja see oli küll üks rõõmupäev. Ta viis jumala palju asju minema :D Ma pakkusin talle oma küünlaid ja arvasin, et vast leiab mõne sobiva riideeseme ka, aga poleks lootnudki, et talle just selle kodukraami poole pealt nii palju asju silma jääb. Lõpuks lahkus ta kasti ja kotiga. Jumal tänatud, mul jälle vähem tassimist.

Mh. Tegelikult mulle meeldiks, kui keegi tuleks ja selle kraami ise ära viiks. Aga spunki või FB-sse üles riputamine eeldaks piltide tegemist ja jutu kirjutamist, see on vist veel tüütum.

Laiskus on ikka hirmus asi. Küll on tore, et mul on sõpru, kes asju ära viivad :D

Osa kraami tahaks endiselt maha müüa ka ja kuna täikale ma kuidagi ei jõua, siis pean ikkagi netti riputama. Nendega proovin vist küll esiti FB-s õnne, seal on Pärnu kandi inimestele grupp, sedaviisi vast kõige vähem vaeva. Kaalusin korra Buduaari turgu, aga krt, ma ei viitsi liituda ja möllata, äkki ajab FB asja ära.

Nii mõnus tunne on üleliigsest kraamist lahti saada!

  2 Responses to “Muudkui annan ära”

  1. Niinii. Ja miks mind ei ole kutsutud, ahhhhh?

  2. Oiii, ma olen ülirahul! Oma kastitäie ja kotitäie asjadega, saak missugune. Ma ütlen, et ühele kasutu, teisele kuld! Kui Anngretiga koju jõudsime lõpuks, siis ta arvas, et ma peaksin neid riideid ikka veel korra proovima. Ma hoopis paitasin oma uusi purke ja tõstsin küünlaid toast-tuppa ja ühe ainsama koogiretsepti, millega ma hakkama saan, otsisin ka üles. Aga voodi jätsime ju maha, tuleb mulle praegu meelde :(
    Ahjaa, anna mulle siis märku, kui sul see kolimine tehtud, ma siis varun veini :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.