Oct 142012
 

Sain magama kell neli, ärkasin kell kümme, koristasin veel terve päeva ja jõudsin õhtul peale kuut lõpuks ema juurde. Ja kui ma olin siis lõpuks lapsed voodisse saanud ning tahtsin natuke hinge tõmmata ja arvutis mõnuleda, siis avastasin, et olin kogemata vale toitejuhtme kaasa võtnud.

Otse loomulikult olid ema majapidamise kahe läpaka juhtmed täpselt samasugused nagu see, mis mul siin on – peenikese auguga. Aga minu Dellil on suurem auk :(

Nüüd kasutan ema pisikest läpakat, millega ei saa isegi palle mängida, sest mäng on liiga vähe ekraanil näha :D Ja ei saa modelle ega filme vaadata, sest need on ju minu arvutis. Ega ma ju enne tähele ei pannud, et juhe vale, kui aku tühjenemise märguanne tuli ja ma juhet taha üritasin panna… Proovisin kähku paar osa modelle mälupulgale tõmmata, aga arvuti suri enne välja.

Õah. Kui lapsed jääks magama, siis ma läheks sinna tuppa ja oleks suures arvutis. Poiss vist magabki, aga Plika hüüdis miskit veel paar minutit tagasi…

Mh. Poolik olen ilma oma arvutita. Homme saan juhtme loodetavasti kätte. Aga HOMME on ju NII KAUGEL!

PS. Isegi blogi parooli pidin tükk aega meelde tuletama, oma arvutis on see ju automaatne ja olen nagunii kogu aeg sisse logitud :D

  One Response to “No kurja küll”

  1. jah, arvutita pole elu… loodetavasti said nüüd juhtmele ikka küüned taha!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.