Nov 262012
 

Külli jõudis kohale ja tõi mulle just asjad ära. Lasteriided ja -jalatsid, mõned raamatud, viis kilo mett, raamitud pildid seintelt (kõige suurem küll ilma raamita, rulli keeratuna, muidu poleks mahtunud), lastele lepatriinutoolid, pusled, nukk ja veel mõned asjad… Ja laste klahvideta arvuti, mille klahvid ja toitejuhtme ma ise varem kaasa tõin :D

Ema saatis lisaks NELI 300 g Kalevi šokolaadi, suitsuvorsti, viimase Pere ja kodu ning ristsõnu.

Aga pettumus on just neis viimastes. Ajasin Külli mehelt tema kaks ristsõna ära just sellepärast, et ta oli ära lahendanud kõik tavalised küsimus-vastus ristsõnad ning jätnud lahendamata minu lemmikud, need lihtsamad – tähesegadikud, sõnade paigutamise ruudustikku, tähtede ja numbrite ühildamine… Neid oli mõlemas ristsõnas tervelt kaheksa. Mina naiivselt arvasin, et küllap on kõigis ristsõnades ühetaoline valik, seega ei tulnud pähe emale öelda, et ta just Pirko Extraid saadaks. Sain kolm mingit muud, kõik erinevad… Ja neis on kokku kõigest neli minu lemmikut :( Ma muidugi lahendan kõik muu ka ära, aga ma ootasin kõige rohkem just nimelt ristsõnu ja just nimelt oma lemmikute pärast ja olen nüüd niii pettunud.

Naiivne, noh. Oleks võinud vähemalt emale öelda, et vaadaku sisse ja valigu selle järgi, kus mu lemmikuid rohkem on. Ei öelnud. Omad vitsad peksavad.

Lähen katsun nüüd oma pettumust šokolaadiga leevendada ja mõtlen, kuhu seintele pildid tulevad :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.