Aastapäev

Umbes-täpselt aasta tagasi langesin ma värviliste pallide võrku.

Sellesse aastasse on jäänud küll mitmeid kuid pause, aga alati olen oma pallide juurde tagasi jõudnud ja sõltuvus pole sugugi väiksem kui enne. Hea küll, nii palju siiski, et kui endal elud otsas, siis sõpradelt ei küsi, vaid jätan mängu sinnapaika ja ootan tagasi tiksumist. Samas mängin ma mõnel vaiksel õhtul, kui isu eriti suur, ka kahe Abikaasa x-ajal mängimise jaoks tehtud konto alt 😀 Seda õnneks pigem harva.

Mängu põhiolemus on muidugi sama, aga mitmed asjad on aastaga päris palju muutunud. Mõned neist muutustest on meeldivad, teised mitte nii väga.

Positiivse poole pealt – päeva tase on super. Saab punkte, saab vaheldust. Teine asi, mis mulle väga meeldib, on pühadeteemalised stiilimuudatused. Halloween, nüüd jõulud… Ma usun, mõnele käib see ehk närvidele, aga minu meelest on need nunnud. Kolmandaks muidugi see lihtne tõsiasi, et tasemeid tehakse muudkui juurde. Kui vahepeal lõppu jõudsin, nii et midagi enam mängida polnud, siis oli ikka nõme küll 😛

Aga mis EI meeldi – see, et ükskõik, mil viisil surma saada, pakutakse alati tasulist lahendust – lõhkegu siis pomm, jäägu ette pealuu või saagu lihtsalt pallid otsa. Muudkui aga maksa ja teeme kõik heaks. Kui saaks kinni keerata need pakkumised, oleks hea. Samas ma saan aru, et nende esimene eesmärk on siiski kasumi teenimine ja lisaklikk ristile on mängumõnu kõrval siiski väike asi.

Kuidas hetkeseis siis on? Mul on kokku 422 tähekest (339 tavamängust + 83 Eternal Isles’ist) ja olen oma sõprade pingereas nendega seitsmes. Esikohal on Nadja 850 tähekesega. Isegi kuuenda kohani on nii palju maad, et ma üldse ei üritagi enam ettepoole trügida, lepin rõõmsalt oma positsiooniga. Abikaasa on alles 12 😛

Istun kinni 214. tasemel, see on kirves ja ma ausalt öeldes eriti ei viitsi isegi proovida. Mul on üle 130 000 punkti, aga ma lihtsalt ei raatsi neid kasutada, et osta endale kõiksugu lisasid taseme puhul, kus ma 99% kordadest hoolimata neist lisadest nagunii suren 😀 Vahel ikka mängin moe pärast, äkki kunagi hakkan kulutama ka või teen läbi ime niisama ära. 215. tase pidavat veel kirvem olema.

Õnneks on päeva tase, nii et igasse päeva jagub ikka natuke mängurõõmu. Enamasti teen päeva taseme üsna kiirelt ära, aga näiteks tänast olen terve päeva mänginud (st mitte järjest hommikust õhtuni, eks, aga ikka mitu korda kaheksa elu), nüüd said jälle elud otsa ja poole tunni pärast tuleb juba uus, seega jääbki vist tegemata.

Abikaasa mängukontodega olen ühega 55. ja teisega 101. tasemel, aga nagu öeldud, nendega toimetan siiski pigem harva.

Eternal Isles alt on täielikult ära tehtud teine, kolmas, neljas, viies ja seitsmes maailm, esimesest maailmast kuus taset, kuuendast, kaheksandast ja üheksandast kolm taset. Kokku on seal maailmu 28 ja tehakse kogu aeg juurde, seega mängimist on nii, et tapab, aga ei kujuta ette, et viitsiks neid üldse edasi teha – igal juhul mitte enne, kui põhimängu tasemed ükskord otsa saavad ja arvestades mu praegust edasi liikumise kiirust, ei juhtu see vist niipea 😀 Kui päeva taset poleks, siis oleks suurem tõenäosus, et ma igavushetkel Eternal Isles’i hakkaks mängima, aga vaheldust on piisavalt 😛

Ühesõnaga üks väga mõnus mäng on.

PS. Miks ma pole nii pikalt kirjutanud – olen totaalse pühadelaiskuse küüsis 😛 Pikemaid postitusi saan rahus kirjutada vaid õhtuti peale laste magama minekut, aga Abikaasa oli mitu päeva ööd kodune, siis veetsin temaga aega, eile vaatasin modelle ja täna läheb samamoodi. Isegi seda hunnikut pilte, mis pühade ajal tehtud sai, pole viitsinud arvutisse tõmmata. Aga saan täna modellide viimase hooajaga ühele poole, nii et homme õhtul pole enam miskit teha, siis jõuan ehk jõuluülevaateni kah 😛

1 thought on “Aastapäev”

  1. Olen su blogi juba rohkem kui aasta jälginud ja pole varem kommenteerinud. Väga mõnus on lugeda su pere toimetamiste kohta.
    Sinu blogi kaudu kuulsin sellest mängust ja proovisin ära. Sarnaselt sinule tekkis sõltuvus mängust. Detsembris jõudsin ka sellele 214 tasemele. Eile õnnestus mul pärast pikka proovimist see tase ilma mingite boonusteta ära teha. Ilmselt vedas pallidega ja ise ka ei vääratanud. Ära jäta lootust, et seda taset ei ole võimalik ilma lisa abita teha!
    Head aastavahetust teie perele!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top