Dec 302012
 

Mu kallid Bubble Witch Saga kaassõltlased, kas te seda lehte teate? Mil iganes ma mõne tasemega hätta jään, käin sealt seletusi piilumas. Aga alles eile avastasin, et neilt on võimalik ülilihtsa vaevaga suuremas koguses punkte saada.

Ma ei tea, kui kaua need lingid töötavad, kas ainult ühe päeva või kauem, mingid tükk aega varasemad igatahes enam punkte juurde ei andnud. Aga eile sain siit 10 000 punkti ja täna siit 30 000.

BWSPunkte saab nii, et klikid nupukesel, mis avab seejärel teatud intervallidega (seda saab valida sealt kastist, minu screenshotil on miinimum – 10 sekundit) järjest su brauseris uuel vahelehel Bubble Witch Saga mängu ja nii need punktid juurde voolavadki. Oluline on see, et akent kinni ei pane – kui kõik punktid olemas, kaob see iseenesest. Postituses on olemas ka eraldi lingid, millel oleks võimalus ükshaaval klikkida, aga 30 000 punkti puhul tähendaks see 60 klikki ja mille pagana päralt peaks seda tegema, kui on võimalus saada automaatselt :P

Vaat selline leid. Mul praegu on punkte küll niigi ülearu, aga mäletan, et mingi hetk olin küll täitsa hädas, kuna tasemed olid nii keerulised, et ilma lisadeta ära ei teinud, aga punkte nende jaoks polnud…

Pallisõltuvus on jõulunädalal erakordselt suureks paisunud. Midagi küll ei juhtu, kui ma kõik õhtud oma mängu taga istun, aga VÕIKS ju midagi kasulikumat teha. Noh, minevikku arvestades, miski hetk läheb üle :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.