Jan 012013
 

Head uut aastat, mu kallid sõbrad. Ma lõpetasin just Skyfalli vaatamise. Ja ma võiks öelda, et olen peaaegu marus.

Kuna ma olen ikkagi viisakas neiu ja äkki on mõni, kes veel filmi näinud pole ning spoilereid ei taha (haa, Herzi kunagise postituse jätsin ma tema hoiatusel pooleli, alles nüüd lugesin läbi – hea on, et seda varem ei teinud!), siis jätkakem tavapärasel viisil.

Mis mõttes, MIS MÕTTES nad tapsid ära MINU LEMMIK M-i? Jajah, hea küll, ma saan aru, et ta oli juba vana ja nii edasi, aga IKKAGI, tra raisk!!!! Ja selle jubeda Fiennesi panid tema asemele, APPI TA ON JU NII KOLE!

Seda ka muidugi, et seksi üldse ei näidatud, üks naistest poole pealt ära tapeti ja… No vähemalt Q on pandav :P

Ja muidugi Moneypenny. Kuulge, ma eeldasin, et nad seksisid, aga äkki üldse ei seksinudki, ajasid lihtsalt habet? Sest stoori järgi Bond ju ainult flirdib temaga, mitte pole temaga enne tema M-i sekretäriks saamist seksinud.

Blah. Treiler oli nii viimase peal ja ma lootsin sellest filmist palju enamat. Mitte et nüüd halb oleks olnud, aga KURAT, NAD TAPSID M-i ÄRA ja KURAT, MIKS NII VÄHE SEKSI OLI???

Keegi mu FB-s võrdles seda filmi kunagi Home Alone’iga. Väga tabav võrdlus oli!

Hea küll, sain ennast välja elatud… Nüüd võib White Collarit vaatama hakata :P

  2 Responses to “Ääretult nördinud”

  1. Mm,Q. Ma võiks tema pärast kasvõi kümme korda Skyfalli vaadata, mis sest et muidu film nii head muljet ei jätnud. :D

  2. Mul olid enam-vähem samad mõtted – üsna mitte seksikas film!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.