Hooldustööd

Netpoint, kelle serverisse ma sügisel kolisin, muutus millalgi sujuvalt Radicenteriks – minu kui kliendi jaoks ei muutunud miskit, seega ma tagamaid täpselt ei teagi. Eile õhtul kolisid nad oma kraami teise serverisse, mis peaks olema uuem ja parem… Ja hetkel on mu blogi selle tõttu pooletoobine 🙂

Vähemalt töötab, see on peamine. Ei hakka siin ise midagi torkima, kuni pole neilt vastust saanud, kas minul on vaja miskit teha… Neil kindlasti käed-jalad niigi tööd täis. Loodan muidugi, et kõik läheb maagiliselt ise täiesti korda. Seniks aga olen probleemidest teadlik ja teie ärge ka imestage.

2 thoughts on “Hooldustööd”

  1. Hei Tikker! No minu jaoks toimib küll kõik endiselt ja su uudised tulevad kohale. Tore et oleme mõlemad Marise blogi nautijad, ma avastasin ka selle blogi paar aastat tagasi ja jälgin innuga. Sinu shokolaaditegu oli küll vahva, mind veidika paneb mõtlema tulemuse hind. Aga – samas hakkas ka minu fantaasia liikuma selle suunas et milliseid igasugu maitsvaid kooslusi oleks võimalik ise teha! Tahaks proovida puffitud riisi ja marshmellowsitega, ja Fazeril on üks shokolaad kus on soolaterad ja purustatud india pähklid. Ma ei tea kas seda Eestis müüakse, pole seal näinud, aga siin ja laevas on küll. Selline omapärane, võibolla mõnele üldse ei maitse, mulle küll.Tervitades, Katrin

    1. Maris on mu keskkooliaegne pinginaaber ja üks parimaid sõpru 🙂 Mina isiklikult kolisin tema blogi nii umbes kolm aastat tagasi ühest väga veidrast keskkonnast Bloggerisse – käsitsi ükshaaval kopeerisin postitusi, sest selle keskkonna puhul automaatset võimalust polnud 😀

      Šokolaaditeo hind on igati õigustatud, kuna ma kasutan mahedat toorainet 😛 Minu kilohind on ju odavam kui poes müüdaval! Kakaovõid muidugi tavapoest ilmselt ei saagi, aga teistes riikides on see kindlasti odavam. Muud koostisosad saab panna ka tavalised, selle arvelt siis jälle soodsam. Abikaasaga just arutasime, et šokolaadi sisse tuleb panna tunduvalt rohkem rosinaid ja mandleid – need võikski olla põhiosa ja šokolaad vaid ümbris 🙂 Ostsime mahepoest riisipiimapulbri (ei viitsinud lihtsalt tavapoest tavalist otsima minna) ja Ikeast jääkuubikuvormid – nüüd saab jälle edasi katsetada. Njämm!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top