May 272013
 

Kui jätta kõrvale minust mööda hiilinud reegel, et AirBaltic nõuab nüüd KÕIGILT eelnevat check ini veebis, isegi registreeritud pagasi korral, mistõttu ma meie kolme eest lennujaamas €30 maksma pidin, möödus ülejäänud reis äärmiselt ladusalt. Pagasi kaalu ega mõõtmeid ei kontrollinud keegi, lapsed olid rõõmsad, kõik sujus. Riias oli vastas seitsmekohaline auto koos meie uhiuute reisiturvatoolidega, Pärnusse jõudsime kell kaks. No oli vaja ju peatusi teha ka, et Rimist smoothiet osta näiteks :) Autoreisi viimase jupi olid lapsed küll üsna kannatamatud, aga eks see ole ka arusaadav, magamata ja ühe koha peale sunnitud…

Kodus ootas ees uhke lõuna, magustoiduks maasikad. Lapsed küll sõid vähe ja jooksid mängima :D Ja siis, kui kõigil kõht täis, võis lõpuks ometi rahus magama keerata :D Kuue paiku ma ärkasin, lapsed magavad siiani. Ei teagi nüüd, kas peaks äratama või mitte…

Tellisin Elioni ära, reedest alates on olemas. Reede õhtul või laupäeva hommikul saame OMA koju. Seni oleme ema juures.

Hea on :)

  7 Responses to “Kodumaa pinnal”

  1. Tere tulemast koju!!

  2. Tere tulemast :)

  3. Tere tulemast tagasi

  4. :D :D :D

  5. Nii äge! Kohtume varsti :)

  6. Mõnusat taas-sisseelamist!

  7. Tere tulemast koju! Tulin üle mitme päeva su blogi piiluma kuna nägin Sind täna teatri ees raamatukogu poole tormamas ja seega oli põhjust uusi muljeid lugema tulla :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.