Tehtud!

IMG_5806

Ja saingi kõik asjad sisse mahutatud, mis plaanis oli 😛 Suured kohvrid on umbes 20,8 ja 20,4, väikesed 8,1, 8, 7,2 ja kolmas tuleb ilmselt 11 kandis… Aga no mul on seal palju riideid ja kui keegi peaks midagi ütlema, siis võin need kõik selga tõmmata ja sellega peaks probleem lahendatud olema 😛 Ma küll arvan, et keset ööd kahe väikese lapsega keegi väga sellise asja pärast ei kobise. Ja kui nad jälle mu eraldi õlakotti ei märka, nagu seni alati olnud on, siis ei tohiks eriti ülekilosid tullagi.

Lõpetasin pakkimise kell pool kolm, nüüd on kell kolm, äratus peaks olema pool neli… Pole vist eriti mõtet magama minna 😀 Söön parem natuke ja puhkan niisama.

1 thought on “Tehtud!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top