Jul 292013
 

No ei olnud kavas kohe pärast kahekesi ära käimist jälle kuskile minna – seda enam, et Abikaasa oli enne just pool nädalat Lõuna-Eestis oma sõprade pool suvitanud. Aga kui ikka on folgi isu ja tekib võimalus sõita Viljandisse, siis ei jäta ju minemata :)

Nii et möödas on imeline ja väsitav nädalavahetus Viljandimaal, näpuotsaga sai folki ka nuusutatud, koju jõudes ootas ees kamp sõpru-sulelisi ehk öömajalisteks tulid Mrs G oma lastega ning Marko ja Marge, kelle aeda magama saatsin :D

IMG_6664

Poole ööni sai jutustatud ja maailma asju paika pandud, hommik oli ka äärmiselt lõbus ja kärarikas, sest meie seltskonda lisandusid veel Abikaasa noorem õde ning Marge lapsed.

Siis läksime suurema osaga seltskonnast randa, kus läks kiirelt nii palavaks, et see väsitas mind hirmsat moodi ära – esialgu olin plaaninud pigem laste lõunaune vahele jätta ja külalistega terve päeva möllata, aga tulime selle asemel hoopis koju magama. Osa seltskonnast jäi randa, osa liikus linna.

Nüüd Poiss magab, Plika jäi ka unise näoga voodisse, mina näpistasin veidike arvutiaega ja lähen nüüd ka tukkuma – siis on õhtul jälle energiat, ootamas on grill ja chill kogu selle kirju seltskonnaga.

Homme peaks ideeliselt kuskile minema, sest saaksime päevaks ema auto enda kasutusse – Tallinnasse loomaaeda või ehk Haapsallu, kus suvitab MrsB oma poistega. Kuna ma pole aga selles kaoses seni mingeid kindlaid plaane teinud ja seega temaga midagi kokku leppinud, siis pigem kaldub kaalukauss Tallinna loomaaia või kodus magamise suunas. Eks homme vaatab, õunte pealt :)

Imeline elu. Ehk on mingi hetk mahti jälle rohkem kodu ja aiaga ka tegeleda. Suvised rõõmud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.