Sep 062013
 

Viimaste päevade vägiteod.

Maja lõunapoolselt otsaseinalt eemaldati kogu laudis, sinna alla oli aastakümneid tagasi pandud tõrvapapp, mis oli tollel ajal ainus tuuletõke – ja tõrvapapi all ussitas kõik mõnuga. Mõned palgid tuleb osaliselt välja vahetada, töö käib. Siis soojustus ja tuuletõkkeplaat ja laudist esialgu ei panegi, jääb talveks nii. Nüüd on selge, et tuleks kiiremas korras ikkagi välisvooder ära vahetada, ühes sellega ka soojustada, ühes sellega oleks mugav ka terve ring aknaid ära vahetada. Seega loodame, et saame vahepeal miljunäärideks ja jätame aknad praegu sinnapaika. Järgmisel kevadel vaatab uuesti :)

IMG_7527

Vundamendi soojustamise tarbeks toimus suuremat sorti trepilammutus. Sellega seoses avasime esimest korda oma tänavapoolse välisukse. Ilmselt ühtlasi ka viimast korda, sest link läks katki, uks enam ei avane :D

IMG_7540

IMG_7542

IMG_7543

Õuepoolsest trepist sain pildi alles siis, kui naabrite poolne osa oli juba ära lammutatud, aga noh, saate aru küll, et enne oli ja nüüd enam pole:

IMG_7548

IMG_7549

Ajutist treppi unustasin päeval pildistada, käisin nüüd välguga sähvimas :D

IMG_7647

Nädalavahetusel eriti midagi ei tee, sest homme jõuab Abikaasa Tartust tagasi ja pühapäeval on ka üks üritus, pärast seda ehk natuke… Uue nädala algul saab loodetavasti uue trepi valatud. Ongi hea, et uus tuleb, vana oli pragunenud ja ebamugavalt kõrgete astmetega.

  3 Responses to “Remondist ikka ka”

  1. Kas teil seda majaesist treppi üldse on vaja? kui te nagunii ju seda ust kasutama ka ei hakka?? :D

  2. oki :D ma enne kiiruga lugesin ja seepärast arvasin, et ka majaesist treppi ehitate :D
    Mind ta parkimisel täitsa häiris :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.