Sneak peek

Terve suve mõtlesin, et peaks perepilte tegema, aga tegudeni ei jõudnud. Lõpuks mõtlesin, et mis seal ikka, võib ju järgmine suvi ka. Aga siis nägin Liisi imeilusaid värskeid perepilte kaunis looduses ja tuli selline isu peale, et ei kannatanud mitte oodata. Seekord sai kokku lepitud aeg Kristheliga – täpselt nädal tagasi kirjutasin talle, reedel käisime pildistamas ja täna sain DVD kätte. Imeline! Värviline! Ma olen nii super rahul! Rabasse minek oli ka tema idee.

11

18

25

40

41

84

86

96

122

Suurem osa piltidest on alumises postituses, parooli all.

Nüüd pean mõtlema, millised pildid ma raatsin seinal välja vahetada. Kõik on imeilusad – nii kahe aasta tagused kui värsked. Lõputult juurde panna ei saa, läheks liiga kirjuks… Ja pere on ju ometi vanemaks saanud. Midagi läheb vahetusse, aga mis täpselt, seda veel ei tea 😀

4 thoughts on “Sneak peek”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top