Sep 182013
 

Kirjutasin viimati lasteaiast kaks nädalat tagasi, vahepeal midagi põrutavat ei toimunud. Too nädal sai edukalt ära käidud, eelmisel nädalal tuli nohu ja reedel olid kodus. Laupäeval oli Plikal palavik, jätsin nad igaks juhuks veel esmaspäeval ka koju, aga polnud häda miskit, nii et eile läksid jälle aeda.

Teatavasti ei sundinud ma lapsi aias magama ja ütlesin, et valigu ise, millal soovivad seda teha. Tuletasin ainult iga natukese aja tagant meelde, et kui ma lähen tööle, siis enam valikuvõimalust pole ja üleüldse oleks hea, kui nad ikka juba varem oma ägedatesse sahtelvooditesse magama jääks.

Kodus lõunaune magamine eriti ei töötanud. Otse lasteaia lõunasöögilauast tulles nõuti kodus VEEL süüa, raisati sellele tund aega, millele järgnes potentsiaalne jonn (seda küll õnneks mitte iga päev) – igatahes olid mul lõpuks närvid täiesti läbi. Niisiis otsustasin, et tuleb ikkagi see lasteaias magamine päevakorda võtta. Nagu tellitult sain esmaspäeval läbi juhuse ka lõpuks kindla vastuse oma tulevase töö suhtes, mis pidi esialgsete plaanide kohaselt algama septembris – teatud asjaolude tõttu lükkus see oktoobrisse, aga sain kinnituse, et töö on kindlalt minu. Niisiis teatasin lastele rõõmsalt, et mina sain töö, mille peale Plika teatas sama rõõmsalt, et nemad jäävad siis lasteaeda magama. Ja nii saigi. Ega ma ei hakanud ütlema, et töö alles oktoobris pihta hakkab, eks :P

Magamisriided ja kaisuloom said juba esimesel päeval kotiga kappi jäetud, eile läksime vaatasime siis voodid ja ilusate piltidega voodipesu üle ning jätsime pidžaamad ja kutsud voodisse. Minu rõõmuks teatasid õpetajad eile õhtul, et mõlemad olid uinunud koheselt ja ärganud rõõmsalt, ühesõnaga mitte mingisuguseid probleeme. Õhtul tundus Poiss küll väga väsinud ja tahtis ainult süles olla, aga ärkas varsti ellu. Ja no kui ma olen terve päeva saanud lastest “puhata”, on nende süles hoidmine õhtul puhas rõõm :D

Niisiis on mul nüüd lasteaias magavad lapsed ja alates oktoobrist ka töö. Tollest viimasest praegu rohkem ei räägi, ootan enne lepingu sõlmimise ära. Ega ma siis ka ilmselt eriti ei räägi, aga mõned üldised detailid ehk. Igal juhul on elus jälle arenguid, mis teevad tuju heaks. Ja remont peaks ka nii umbes nädala-pooleteise pärast valmis saama. Juhhei!

  One Response to “Lasteaed – lõpuks ometi magavad!”

  1. ÕNNITLUSED!
    Kujuta ennast 6 kuud tagasi ette ja nüüd. Nii paljud asjad on ilusti paikka loksunud :) :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.