Oct 242013
 

Mööda poode kolades jäi Novaluxis silma peaaegu identne nõudekuivatusrest tollega, mille ise omal ajal Londonist ostsin. Mäletan, et keegi mingil hetkel tahtis endale ka… Kui ikka tahab, siis nüüd teab, kust otsida :)

See Pärnu poe isend oli väheke vildakas ja tundus olevat viimane, aga poode on ju üle Eesti, nii et on täitsa lootust, et mujalt saab ka. Peamine erinevus minu omaga on selles, et mul pole ülemisel korrusel vett koguvat kandikut – see on aga väga hea, siis ei tilgu miskit alumiste peale. Muus osas on suht identsed.

IMG_8374

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.