Dec 232013
 

Mallukas polnud ainus, kelle kodulehte nikerdasin. Temaga oli kiire kolimine, sai ühe õhtuga valmis.

Aga mul oli üks teine veidi pikaajalisem projekt ka – nii umbes kuu aega tagasi pöördus Virge mu poole paari küsimusega WP-s kodulehe tegemise kohta. Ta oli kusjuures ise juba täiesti edukalt domeeni registreerinud, majutuse tellinud, WP püsti pannud ja enamik alajaotustest ära teinud. Mina lendasin siis rõõmsalt peale, surkisin ühte ja teist ning teatasin, et ma nüüd natuke keeletoimetan ka. No ja nii läkski, et ma aeg-ajalt torkisin Virget, et ta uut sisu üles paneks, nii et ma saaks ka jälle midagi teha.

Leht sai hiljuti valmis (Virge ise räägib pikemalt siin) ja ma ei jõudnudki sellest blogis kirjutada (no ma pole jõudnud viimasel ajal mitte millestki kirjutada, eks) – kui kellelgi on probleeme Soomes tehtud töö eest raha kätte saamisega, siis Virge on see inimene, kes oskab teid aidata. Minu jaoks on see endiselt hämmastav, kuidas ta täiesti nullist õppis ära soome keele ja seadused ja kuidas ta kogu seda värki NAUDIB. Minule tekitavad seadused judinaid, aga Virge on hingelt ikka jurist mis jurist. Täiesti geniaalne äriidee, ma ütlen, sest Soomes lastakse NII paljusid eestlaseid üle.

Aga miks ma üldse kirjutama hakkasin – Virge rääkis küll, et ma võin pakikest oodata, nii et kui täna Smartposti sõnum tuli, siis ma eeldasin, et võiks sellega tegu olla. Ja see on juba eelmisest jõulust tuttav teema, et kui mina ootan pakikest, siis tuleb KAST.

No päriselt, mul hakkab piinlik. Ma ju ei teinud midagi erilist, ma lihtsalt tegin seda, mida mulle meeldib teha :)

Vaat sihukese hunniku kingitusi saime:

IMG_8895

Mul on sellistel puhkudel alati tunne, et ma pole seda kõike päriselt ära teeninud. Nii et ma jään selle juurde, et Virge läks lihtsalt natuke hulluks :) Igal juhul maailmasuurimad tänud võrratu jõulukingi eest!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.