Mar 262014
 

Ma ei märganud eile töölt saadud tulbisülemi vett kontrollida ja avastasin täna õudusega, et need on kõik longu vajunud – pole ka ime, kaks tosinat tulpe esmaspäeva õhtust saadik üsna väikeses klaasis. Õnneks ei olnud liiga hilja – veidike hoolitsust, häid sõnu ja vett, nüüd on kõik jälle uhkelt püsti. Ühtlasi ajendas see mind kõiki tulpe üle vaatama – punased ja paar kollast läksid komposti, ülejäänutel oli vaja vaid mõni leht eemaldada, varrest naksasin ka kõigil veel tükikese maha. Nii et mul on endiselt kodus lilleaed :)

Ja Muraka sünnipäevakaart on juba kohal! Olin üsna kindel, et see jõuab alles pärast sünnipäeva, aga juba KOLM päeva varem – laupäeval sai posti, teisipäevaks oli kohal. Vanasti liikusid kirjad UK ja Eesti vahel ikka nädal-paar.

Ühesõnaga puhas rõõm. Aga 10 minuti pärast pean tööl olema, nii et kiirustan nüüd. Küll on hea, kui töö on praktiliselt nurga taga :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.