Mar 252014
 

Tänane tööülesanne: lõigata välja ringe. Seitse suurt olid lihtsad ja läksid kiirelt. Väikeseid on kokku üheksa A4 lehte 12 ringiga ehk 108 ringi. Ja nendega on juba nikerdamine. Samas on päev nii mõnusalt hall ja vihm trummeldab vastu katuseakent – täpselt paras õhkkond sellise töö jaoks. Näpud liiguvad ja mõtted käivad omi radu pidi.

Tegelikult on neid ringe vaja alles järgmise nädala lõpuks, nii et ma ei peaks nendega üldsegi ilmtingimata täna tegelema, aga kuna ühe kiireloomulise kujundustööga sain just ühele poole, ülejäänud projektid on hetkel pikaajalisemad ja öö jäi lühikeseks, nii et olemine pole kõige ärksam, sobib selline rutiinsemat sorti ülesanne nagu rusikas silmaauku.

Täna on unine olemine nii minu sees kui minu ümber. Pole midagi mõnusamat vaikusest ja vihmarabinast.

Meie majas tundub olevat värviliste kääride needus. Kui valikus on kahed käärid, millest ühed on musta värvi ja teised värvilised, valin alati viimase variandi – mulle lihtsalt meeldivad värvid. Ja juba teist korda tõden, et värvilised ei lõika hästi, mustad on paremad. Senine kogemus piirdub kahe erineva ruumiga. Eks näis, kas mul on millalgi vajadus kuskil kolmandas kohas lõigata ja mis seis seal on :D

  One Response to “Nobedate näppude voor”

  1. kõlab nii, nagu sa töötaksid lasteaiakasvatajana… :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.