Apr 272014
 

Võttes lühidalt kokku viimased Luxi päevad, siis…

Teisipäeval käisime aianduskeskuses, ehituspoes ja õhtul jalutamas.

Kolmapäeval oli Maris tööl, mina ei viitsinud isegi välja minna, veetsin päeva vaheldumisi lugedes ja arvutis asjatades. Mis tuletab meelde, et viimane Kodutunde osa on ikka vaatamata.

Neljapäeval olin enamiku päevast pargis. Lugesin :) Õhtul käisime kohvikus, kus oli äärmiselt lõbus, nii et magada sain öösel vaid paar tundi – kella kolmeks pidin juba Frankfurti bussi peale minema. Ma ise olin nii väsinud, et ei suutnud millelegi mõelda, aga Maris, hea hing, pakkis mulle võileivad kaasa ja saatis mu poole tee peale ära. No et ma ikka jaama kohale jõuaks, ehkki tee oli üsna lihtne.

Siis kaks tundi bussis, kaks ja pool tundi lennujaamas, kaks tundi lennukis, kolm tundi lennujaamas, kolm tundi bussis… Ühesõnaga ma siiralt loodan, et Ryanair hakkab mingil hetkel jälle Tallinn-Frankfurt suunal lendama, sest Riia kaudu mina enam ei viitsi :P

Kodus ootas mind ees nädalaga genereeritud segadus ja tohututes hunnikutes musta pesu. Kõige hullema läbu suutsin nädalavahetusega ära likvideerida, aga põrandate pesemiseni ikka ei jõudnud, ehkki oleks hädasti tarvis. See-eest pesin kahe päevaga kuus masinatäit pesu. Ja mul on 7 kg masin, eks. Ja kõik korrad oli täislaadung. Oh jah. Mis muud, kui olla tänulik imelise ilma eest, mis võimaldas üldse nii palju pesta. Ma kuivatasin esimest korda sel aastal õues pesu, enne oli ju kogu aeg külm.

Homsest algab ülitihe töögraafik, mis kestab mai lõpuni. Juunist alates peaks veidi rahulikum olema :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.