Jun 272014
 

Loosivõit läks asja ette, Glacier kirjutas mulle täna oma värsketest kogemustest:

Sain eile Su saadetud paki kätte – just enne seda, kui kodus iganädalast suurkoristust tegema hakkasin. See klaasilapp on fantastiline! Mu klaasuksega ahi pole kunagi nii kirkalt säranud, telekaaluse klaasist plaat samuti mitte. Kui lihtne kasutada – mul polnud isegi spreipudelit käepärast, raputasin natukene vett käe küljest ja kõik toimis! Heh, isegi õhupuhasti klaasist serv, mis muidu on täielik pain in the a** – isegi see läks puhtaks! Üldpuhastuslapp töötas ka väga kenasti, paremini kui enamus mikrofiibreid, mis mul kodus on – ei läinud nii kiiresti mustaks ja puhastas paremini.

Suurepärane oli see, et kataloog oli kaasas – ma plaanin endale tellida kindlasti tolmukinda ning tõsiselt kaalun ka mopikomplekti, kuna mu vana hakkab otsi andma. Tõsi, mopikomplekt on piisavalt kallis, et ma veel mõtlen seda.

Igal juhul suur-suur aitäh selle loosimise eest – vähemalt klaasipuhastuslapp sai endale ühe andunud fänni kindlasti juurde!

  2 Responses to “Värsked Norwexi kogemused”

  1. Uskumatu, ma ei tunne iseennast ära. Ma lausa ootan, et Norwexi reklaam ka minu meilile jõuaks. Uskumatu…… tumevalge

  2. Mina ka. Üks kataloog juba tuli, aga see millegipärast ei avane mingi valemiga. Ootan nüüd uut!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.