Täiesti koristusvaba nädalavahetus

Seekordsed kolm puhkepäeva möödusid nii, et koristada ei jõudnud üldse. Tagajärg? Kodus on hirmus segadus 😀

Kuna nädala alguses olid jaanid ja tellimuste kokku panemine jäi tavalisest hilisemaks, jõudis kaup meile alles reedel – sestap jätsin neljapäeva vabaks ja olin selle asemel reedel tööl. Neljapäeval oli aga ka selline tobe ootel olek, kuna mõtlesin, et pean võib-olla siiski töölt läbi käima. Lõpuks ikka ei käinud, ajasin paar asja kodust korda. Aga mitte midagi asjalikku kodus teha ei jõudnudki, päev lihtsalt kulus käest.

Reedel olin 12h tööl ja ei jõudnud ikka kõigega valmis. Tavaliselt oleks sellisel puhul laupäeval kohale läinud ja enda alustatud muudatused ise ära lõpetanud, aga seekord polnud võimalust ja saadi ka ilma minuta hakkama. No mul on suurepärane meeskond – peabki olema, ise valisin 😛

Eile käisime ema, Abikaasa ja lastega Tallinnas. Õeke tuli oma perega kruiisile, saime nendega kokku. Kokkusaamise kohti arutades tuli meelde kaks aastat tagasi külastatud Emily mängutuba, kus on nüüd kahjuks vaid lastehoid ja sünnipäevateenus, niisama broneerida saab samuti ainult sünnipäevahinna eest, mis jäi meile kalliks. Õnneks tuli emale meelde palju kiidetud Miia-Milla-Manda muuseum, nii et veetsime Kadriorus imemõnusa päeva ning seda kõike väga mõistliku raha eest. See muuseum väärib eraldi pikemat postitust, mida ma hetkel kirjutada ei jõua. Lapsed väsisid päevast igatahes niivõrd, et kella kuue paiku tagasi sõitma hakates kustusid mõlemad autos hetkega ja magasid terve tee Pärnuni välja.

Täna käisime ema ja lastega lõpuks hansapäevadel. Saime kätte Dukiboo rahvusmustriga riided (oleks nüüd ainult ilma, et saaks neid ka kanda!) ja vaatasime niisama ringi. Vanaema hellitas oma lapselapsi, ostis neile head ja paremat ning lasi batuudil hüpata. Pärast läksime veel ema juurde sööma, nii et koju jõudsime alles õhtul. Siis kah nii väsinud, et mitte midagi asjalikku teha ei jõudnud.

Nii nüüd ongi, et köök on sassis, lastetuba veel enam, vannituba ja elutuba tahaks ka kõpitsemist, igal pool on mustade riiete hunnikud ja… Minul on peal totaalne “eiviitsi”. Ega’s muud, kui lihtsalt loodan, et mul on pärast tööpäevade lõppu energiat ka kodus sättida. Küllap on, sest reedeni ma ilmselt selles segaduses vastu ei pea 😛

4 thoughts on “Täiesti koristusvaba nädalavahetus”

 1. Sul juba Dukiboo seelik käes!? Kuidas? Kas nad võtsid ise sinuga ühendust või tegid seda sina? Ma ju ka toetasin neid, et pluusi ja seelikut saada, aga mina ei ole neilt veel midagi kuulnud 🙁

  1. Ah, ja, pane mõni pilt Plikast selles seelikus ka siia 🙂 Kas päriselus näevad need seelikud ka nii head välja kui piltidel?

   1. Pilti saab siis, kui ilm on nii soe, et saab neid kanda. Kui laulupeol on ilus ilm, siis läheme ise ka. Siis kindlasti oleks seljas 😛 Minu meelest on armsad, Abikaasa meelest nägid pildil paremad välja. Plika on nii kleenuke, et 5-7 suuruses riided on tema seljas pigem suured – õnneks on seelikul selline auklik kumm ja nööp nagu paljudel lasteriietel, et vöökohta ise reguleerida – kulub meile väga ära. Üldiselt olen rahul.

    Nad saatsid kõigile toetajatele meili – sellele aadressile, mis Hooandjas on. Mina logisin sinna sisse FB kaudu ja FB-s on mul see e-mail, mida päriselt ka kogu aeg kasutan, nii et polnud probleemi. Samuti laigin ma nende FB lehte, kus nad ka mingi päev kirjutasid, et need, kes pole kirja saanud, võtku nendega ise ühendust. Igatahes oli võimalus valida, kas tahan tooteid kätte saada hansapäevadel, laulupeol või postiga. Aga nad ei jõua nii kiiresti kõiki erinevaid tooteid valmis õmmelda, seelikutest on hansapäevadel ja laulupeol ainult kolm varianti, pluusidest ka kõiki pole, juuli lõpuks saab terve kollektsioon valmis. Kuna minu lemmikud olid praegu olemas, võtsime juba nüüd, ehkki Plika valis piltidelt esimesena välja ühe seeliku, mida täna polnud… Aga teine meeldis talle ka ja oli minu meelest kõige praktilisem 🙂 Ühesõnaga sa vaata nende FB lehte ja võta nendega ise ühendust.

    1. Super, ma võtan siis ise ühendust. Mul tegi ema seda asja, kuna tema sai minu Eesti kontolt neile raha kanda ja ma ei tea kelle emaili aadressi ta sinna pani. Ma ei tahtnud siit raha saatma hakata.
     Ma võin õnneks kuni augustini oodata, kuna tuleme siis Eestisse. Ma tahaks tegelikult neid seelikuid enne ise omasilmaga näha ja lapsele selga proovida kui valmima hakata. Liiga suur valikuvõimalus neil 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top