Sep 082014
 

Pesin kolm masinatäit pesu, koristasin minimaalselt, lugesin läbi viimase Digi, lõpetasin poolelioleva Mary Higgins Clarki, sain peaaegu ühele poole Minu Californiaga, panin kokku ühe 1000-tükise pusle ja põhikohaga olin lihtsalt seltskondlik. Krissu tuli reede õhtupoolikul ning lahkus päev hiljem. Pärast tema bussijaama saatmist tuulasime natuke Kaidiga poodides (ei ostnud suurt midagi, aga oli vaja ju värske H&M üle vaadata), misjärel ta mul külas käis ja pool tänast päeva ka siin veetis (üksi ma poleks seda puslet ilmselt valmis jõudnud). Juttu voolas ojadena ja kodu on kah täitsa talutavas korras. Kolm päeva puhkust igati asja ette läinud :)

2014-09-07 23.17.45

2014-09-08 17.36.07

Sel ajal, kui mina seltskondlik olin, oli Abikaasa oli usin:

2014-09-06 19.33.08

Muuhulgas pani ta veel mu läpakale uuesti Windowsi peale ja arvuti on südantsoojendavalt kiire, varasem seisukord oli juba üsna halb. Isegi Skype, mis enne iga liigutuse peale kokku jooksis, töötab nüüd tõrgeteta. Imeline!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.