Sep 112014
 

Eriti tihti mul blogi kallal nokitsemise aega pole, aga vahel tuleb meelde ja siis avalikustan jälle mõned postitused. Nii juhtus ka täna õhtul ja just sain ühele poole 2008. aasta novembriga ehk Plika sünnikuuga. Appike, kui naljakas oli lugeda oma raseduse viimaste päevade mõtteid ning esimesi kogemusi vastsündinuga.

Alles ta ju sündis ning varsti saab juba kuueseks. Pärast viit aastat lastega kodus olemist ongi nüüd käes see mõnus eluperiood, kus lapsed on juba iseseisvad ja asjalikud, mina naudin tööl käimist ja… Imeline.

Kuigi ma lähiaastate jooksul kolmandat last ei taha, siis olen üsna kindel, et ükskord see titeisu ikka tuleb. Loodetavasti mitte enne, kui kodu on korras ja rahaline seis normaalne. Stabiilsust tahaks – sellist rasedust, mille ajal ei peaks (teise riiki kolima) ega remonti tegema. Kus saaks lihtsalt elada oma mõnusas kodus ja kasvatada kõhtu ja…

Kunagi hiljem ühesõnaga :) Bioloogiline kell õnneks ka veel ei tiksu. Kolme kuni viie aasta pärast on nii kodu seisukord kui pere sissetulek loodetavasti piisavalt stabiilsed, siis võib uuesti mõtlema hakata. Ega praegu pole seda titeisu ka kõige vähematki, pigem tekitab mõte rasedusest hetkel judinaid. Oma elu elada on nii mõnus!

Aga kolmanda titega tegelemine saab küll mõnus olema – kogemusi on nüüd ju küllaga ja sisetunnet võib usaldada.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.