Jul 142015
 

Nädalavahetuse suutsin nii efektiivselt maha molutada, et peale pesu pesemise vist mitte midagi asjalikku ei teinud – Abikaasa toimetas küll rohkem. Eile oli see-eest eriliselt produktiivne päev – just võttes arvesse seda, et oli ju ikkagi tööpäev.

Mina tegin kusjuures tööl väga pika päeva, jõudsin koju alles pool kaheksa. Abikaasa oli selleks ajaks jõudnud aias muru ära niita ja toimetas seal hilisõhtuni, kuni hämaraks läks – meil on aias hunnik koli, millest tuleb lahti saada, sorteeris seda usinalt.

Kuna ma olin söönud tööl üsna hilja, polnud tavapärast nälga. Lapsed mängisid väljas, seega oli kodus hea rahulik. Sain kööki koristada, viisin pakendi- ja paberiprügi konteineritesse, panin restitäie kuiva pesu kappidesse ära, õmblesin lõpuks ette ühe nööbi, mis juba nädal või kaks ootas, et ma viitsiks – sain lõpuks ometi selle pluusi kappi ära panna. Ja ühe kaks nädalat tagasi puhtaks pestud seeliku, mida suvel ei kanna, viitsisin ka lõpuks teisele poole riidekappi ära viia (no seal on esimeses ruumis tolmune remondiläga ja tuleb pugeda kile vahelt tagumisse ruumi, kus hoiame asju ja ma varem lihtsalt ei viiiiiitsinud :D).

Ühesõnaga toimetasin kaks tundi, kuni enam ei kannatanud ja tuli lapsed tuppa kutsuda. Õhtusöögiks oli nende endi soovil kama, õunad ja nektariinid. Kümne paiku sain nad lõpuks magama. Siis sai ise süüa ja natuke arvuti taga mõnuleda. Magama sai muidugi kaugelt liiga hilja ja täna oli ärgata raske. Juhtub parimateski peredes.

Lastel on kaks viimast lasteaiapäeva ja alates neljapäevast kuu aega suvepuhkust. Abikaasa puhkab juuli viimased nädalad, mina juuli viimase ja augusti esimese. Kaks nädalat puhkuseni, mille jooksul ma pean jõudma väga aktiivselt tööd teha, üks projekt oleks vaja selle ajaga valmis saada.

Pean turvatoolide katted ära pesema, et toolid müüki panna, raha kuluks väga ära… Aga ma kogu aeg unustan!

Kui nüüd seda suvist ilma ka oleks :) Sellist, kus kuumus ei pane tuppa põgenema, aga saaks paljajalu ja lühikeste riietega aias toimetada… Seda pole õieti olnudki. Õnneks on pool suve alles ees ja september on nagunii enamasti suvisem kui juuni, nii et kõik ilus jõuab veel tulla.

Aga nüüd on hommikusöök söödud ja pesumasin vist ka just lõpetas – saan pesu kuivama panna ja tööle minna. Kuulmiseni!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.