Sep 182015
 

Üle hiiglama pika aja on siin blogis jälle üks selline mõttevahetus, kus mul on argumenteerimisest täiega kõrini. Mulle meeldib analüüsida, seletada, argumenteerida ja vaielda, samas ma lõpmatuseni ei viitsi. Ja hetkel on tõesti see koht, kus mul hakkab isu täis saama. Samas – kuna ma ise selle teema nii põhjalikult tõstatasin ja ka edasi arendasin, tundub kuidagi ebaviisakas nüüd kommenteerijatele vastata: ma enam ei viitsi. Sest ise ma ju kirjutasin :) Oleks võinud ka palju lühidamalt. Lühikeselt ja konkreetselt kirjutamine pole paraku kunagi olnud mu tugevaim külg :P

Aga jah, ma enam ei viitsi. Ma olen hetkel kõigile enda meelest ammendavalt vastanud ja ma oleks hästi tänulik, kui te sel teemal nüüd minna laseksite. Olge parem lihtsalt rõõmsad, et teie olete normaalsed ja mina olen normaalne ja kui mõni sealt grupist ongi hull, siis nüüd tegelevad sellega juba kõrgemad instantsid.

Üleüldises plaanis on maailm siiski üks mõnus koht. Tuleb see lihtsalt ise endale mõnusaks teha :)

  One Response to “Kes käskis džinni purgist välja lasta”

  1. musid sulle. maailm on enamasti mõnus koht muidugi :) mina väga imetlen Sinu oskust ja pühendumist see enda ja oma lähedaste jaoks veelgi mõnusamaks teha.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.