Dec 072015
 

Ma olen nädalavahetustel kodus uimerdamisega nii ära harjunud, et suisa imelik oli… Ehkki rangelt võttes polnudki erilist tampi peal.

Laupäeval ärkasime kümne paiku, aga kuna lapsed vaatasid kenasti multikaid, saime voodist välja alles ehk kell kaksteist. Söögi tegemisele ja söömisele läkski ülejäänud aeg, kaheks viisime Plika sünnipäevale.

Siis hüppasime kiirelt raamatukogust läbi, seejärel kiire kokkusaamine inimesega, kes meile Tallinnast paar pakki tõi. Lõpuks läksime waldorfkooli jõululaadale, kus võitsin €1 maksva õnneloosiga viimase kinkekaardi ehk Estonia termide perepileti, juhhei. Uitasime ringi, maiustasime veidi kohvikus, ostsime Abikaasa vanaemale paar küünalt.

Siis läksimegi vanaemale külla. Jutustasime ja mängisime täringumängu.

Viiest läksime Plikale järele. Mis muidugi tegelikkuses tähendas, et me jäime terveks õhtuks Tage juurde istuma ja jutustama. Ja ei mina tea, kuidas see juhtus, sest enda meelest ei joonud ma õhtu jooksul üldse palju, aga ju ma siis šampusega liialdasin, tagajärjed olid üsna hävitavad :D Eks asi selles ole, et ma praktiliselt ju ei joo üldse ja kui nüüd mõnusasse seltskonda sattusin, kus klaas täitsa iseenesest täitus, nii et ma tähelegi ei pannud… No igatahes, õhtu oli super.

Terve eilse päeva parandasin pead :P Voodist välja saime jälle 12 paiku, kolmest ootas järgmine sünnipäev. Liikusin vaevaliselt ringi ja koristasin, sest noh, kodu ei küsi, kui palju eile joodud sai :D Ega ma palju muidugi ka ei teinud, aga vähemalt pesu sai pestud ja köök korda – eelmisel päeval polnud kohe ÜLDSE aega koristada. Abikaasal ootas külmkapis ära tegemist suurem hulk liha, nii et ta tegi ahjuliha ja kotlette ja… Lõpuks saatsime üldse lapsed varem ära sünnipäevale ja jõudsime ise sinna kohale alles siis, kui kõik teised juba lahkusid.

Kuna eile oli näosaate finaal, oli nagunii plaanis end kellelegi külla kutsuda seda vaatama, nii et kui Abikaasa õelapse sünnipäevakutse tuli, siis teatasime, et enne me ei lahku, kui finaal vaadatud. Sättisime siis ennast õhtul mõnusasti teleka ette, vaatasime ära algustantsu… Ja elekter läks ära :D Õde elab veidi linnast väljas ja teadagi, torm.

Arutlesime muid võimalusi, olime end juba riidesse panemas, kui elekter tagasi tuli. Mõned restardid ruuterile ja saime teleka ka lõpuks tööle. Siis panime järelvaatamisest saate uuesti algusest peale käima ja oli väga mõnus vaadata ning reklaame edasi kerida, kuni me enne viimast esitust jõudsime saatega samale maale. Edasi vaadata oli piin, sest reklaamid olid iga viie minuti tagant. Uni oli ja tahtsime koju minna, selle asemel passisime reklaame. Ma ei tea, kuidas inimesed suudavad igapäevaselt telekat vaadata – peab alles kannatus olema, kui iga reklaamipausi ajal vetsus käia või võileiba teha või teisi kanaleid klõpsida, samal ajal peale passides, et õigeks ajaks õige kanali peale tagasi saaks. Mina olen ikka paadunud järelvaatamise fänn.

Elekter, muide, läks jälle ära täpselt siis, kui saade läbi sai :D

Koju jõudsime kell üksteist.

Nii et nädalavahetus möödus kiirelt ja kodus teha ei jõudnud mitte midagi, jõulude peale ei jõudnud ka mitte mõeldagi. Loodetavasti tuleb see nädal rahulikum. Muidugi nüüd pean tööle minema kahjusid kokku lööma, sest eilne hommik algas huvitavate uudistega… Miskit väga hullu ei juhtunud, aga üks jama vajab klaarimist. Meie ei teinud õnneks midagi valesti, aga tagajärgedega tegeleda tuleb sellegipoolest. Õnnelik õnnetus vähemalt, oleks võinud kordi hullemini minna.

  3 Responses to “Oli see alles nädalavahetus”

  1. mina näiteks vaatan telekat nii, et mul on samal ajal arvuti süles ja siis ma surfan netis… reklaamide ajal mitte just väga halb variant, aga lõppkokkuvõttes nendin ma ikkagi ühel hetkel fakti, et ma ju ei vaata seda telekat ja panen ta siis üldse jälle kinni. eeldusel muidugi, et ma ta üldse lahti olen teinud. mida juhtub kord kahe nädala jooksul…

  2. Jap, mina vaatan ka telekat läpakas süles. Nii saavad reklaamid kasulikumalt sisustatud. Või siis vaatan ETVd, seal reklaame pole.

  3. Mina vaatangi enamikku asju just sel põhjusel järelvaatamisest. Ka näosaadet hakkame tavaliselt vaatama 30-40 min algusest hiljem ja jõuame kenasti järgi

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.