Mul on päkapikud käinud…

…aga mina neid ei näinud
nägin ainult kingipakki
nüüd ma hüppan rõõmust lakke

(mul on tunne, et ma olen seda luuletust siin blogis juba varemgi “lugenud” – aga mis ma teha saan, kui nii hästi sobib :D)

Ehk siis tulin täna tööle ja laua peal ootas ilus pakike, millest tuli välja piparkoogitainas:

2015-12-15 09.46.40

2015-12-15 09.48.24

Tunnistage ausalt üles, kes käis eile päkapikutamas? Ole veel kodukontoris, nii jääb kõigest põnevast ilma 😀

Igati jõulune hommik – just täna panin ka oma kaardid teele ja kohe lähen panen ühe pakikese automaati. Lugesin üle – tänasest kaheksateistkümnest saadetisest kaheksa on erinevatele blogituttavatele… Ehkki näiteks Kessut ei saa enam ühestki otsast blogituttavaks nimetada (kuigi just tänu blogidele me aastaid tagasi tuttavaks saime), ülejäänutest olen ma enamikuga rohkem või vähem suhelnud ja mõned korrad kokku ka saanud. Kuigi mitte veel kõigiga – vihje, vihje! No kui enne külla ei jõua, siis suvel ehk ikka 🙂

Ja mul on tegelikult veel üks jõulusaadetiste projekt plaanis, aga sellega on veel veidi tegemist.

PS. Avastasin, et Feedly ei näita enam viimasel ajal mu postituste pilte. Sorry, ma ei tea, milles kamm. Nii et ma ei oskagi RSSi kasutajatele muud soovitada, kui et fotode olemasolu kahtluse korral klikkige postitus lahti. Loodan, et see mure laheneb kuidagi iseenesest ära. Ehkki siit loen sarnase mure kohta ja mingit lahendust ei pakutud…

4 thoughts on “Mul on päkapikud käinud…”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top