Dec 142015
 

Pärast seda, kui ma olin eile pool päeva lihtsalt voodis olnud ja siis õhtul kaks tunnikest veidike toimetanud, üritasin ma kell kümme uuesti magama minna. Poole üheni olin lihtsalt voodis ja nii s*tt oli, et magada ka ei saanud. Esimest korda päeva jooksul tuli pähe, et äkki on palavik ka – ja indeed, 37.6, hiljem 38.2… No selline tüüpiline minu haigus.

Aga kui ma siis lõpuks magama jäin, oli hommikul täitsa kobe olemine. Sellegipoolest otsustasin kevadest õppida ja mitte kohe tööle tormata. Kodust töötamine võtab vähem energiat :)

2015-12-14 13.45.48

Enesetunne on siiamaani täitsa arvestatav, nii et homme julgen tööle minna küll. Peaasi, et jälle üle ei pingutaks. Aga no mis siin enam pingutada, kodu sai ju korda :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.