Jan 212016
 

Murakas rääkis küll millalgi, et ta saatis kaardi, aga see läks vist kaduma, sest üks tema õdedest ka ei saanud, samas kui teine sai suht kohe kätte. Ma mõtlesin, et eks ootame ja vaatame… Aga kandsin selle mõtte ka varsti maha.

Täna jõudis kauaoodatud kaart postkasti. Ma kohe spetsiaalselt vaatasin, mis kuupäevad templitel on. No ja mis ma oskan öelda – elagu Briti post ja Omniva :D Võta üks ja viska teist :D Ma saan aru küll, et jõuluperioodil tuleb tavapärasest kannatlikum olla, aga see on pehmelt öeldes liig. Samas noh, ma eelkõige rõõmustan siiski selle üle, et kaardi üldse kätte sain :D

2016-01-21 18.18a

2016-01-21 18.19.28

Iirise jõulukaardi sain ka tegelikult jaanuari alguses ja Marise Mehhikost saadetud kaart jõudis äkki nii umbes nädalake tagasi… Nüüd võib ametlikult jõuludele joone alla tõmmata :)

Kaardid seisavad nüüd ilmselt elutoa riiulil kuni mu sünnipäevani märtsikuus. Meil on lihtsalt (laiskusest) nii välja kujunenud, et ühele riiulile me kõiki kaarte kogume ja ära saab üks laar pandud alles siis, kui järgmine peale tuleb. Aga miks mitte!

  5 Responses to “Postiteenus on meil efektiivne”

 1. Tundub, et Omniva on oma uksed Inglismaalt tulnud postile valla saanud :).

  Mu ema sai ka eile meie poolt 2 detsembril välja saadetud paki LÕPUKS kätte. Saatsin kaks pakki, mõlemad samal päeval. Ühe sai ta mingi aeg peale jõule ja selle teise siis nüüd.
  Kohe kindlalt seisavad need asjad teil seal kuskil Eestis kinni. Postkontori tädit unnistas emale ka, et neil on hullumaja kui ema vahepeal küsimas käis. See ei ole üldse esimest korda kui meie saadetud asjad seal sedasi kuskil laiali veetmist või lihtalt registreerimeist oodavad, sest ma siit poolt ju näen, et pakid on UK posti poolt Eestisse toimetatud paari päevaga nagu lubatud.

 2. Mul on kusjuures sama taktika, mis Sul.
  Jõulukaardid seisavad kuni sünnipäevani (mul siis aprilli lõpp) ja sealt sünnipäevakaardid põhimõtteliselt jõuludeni :D

 3. Ma saatsin u 20 dets Austraaliasse ja u jaanuari esimesel nädalal oli kohal :-D

  • Välja minevate asjadega ei ole tavaliselt probleemi, vaid sisse tulevatega.
   Kui muul ajal on veel OK, siis jõulude ajal on asi eriti hull. Arvata võib, et enne jõule tellivad eestlased ka tunduvalt rohkem kaarmi välismaalt ja eks see ummik nii tulegi.

   Eelmine aasta saatsime kiirpostiga UK-st Eestisse väikese paki. Oli vaja see kiirkorras kohale toimetada ja seega valisime kiirema ja kallima meetodi. Pakk jõudis Eestisse 2 päevaga nagu lubati, aga Eestis istus 5 päeva enne kui kohale toimetati. Tempel löödi ka siis peale kui keegi selle lõpuks kuskilt laost (või ma ei tea kust) ette võttis. Edasi liikus ja istus veel mingis teises kohas, enne kui Tallinna piires kohale toimetati.
   Arvaks et erand, aga lugedes teiste inimeste lugusid ja ka ajalehe artikleid siis kahjuks mitte :(

 4. Lapsed sattusid minu juures vaatama Pealtnägijat, kus Indias kinnipeetavate Eesti laevakaitsjate pered oma pöördumisega esinesid. Pidin neile seletama, miks ja mida nad kaitsesid ja miks nüüd kinni istuvad. Võib-olla osaliselt ka siit see piraaditeema.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.