Apr 192016
 

Keskuses töötamisega käib taustamürana kaasas kohustuslik playlist, kust mingid laulud vahel kummitama jäävad. Teatud hetkel nii väga, et tuleb hakata nuputama, mis lauluga tegu, tahaks ju rohkem kuulata. Kuna vastavat äppi pole ma suutnud siiani tõmmata, siis toimub lugude tuvastamine üldiselt “kuula sõnu ja trüki Google’i otsingusse” meetodil. Kuna telekat ei ole (muusikakanaleid pole ma küll kunagi vaadanud) ja raadiot ei kuula, siis ei tea ma esitajatest üldiselt mitte kui midagi.

Too üle-eelmise postituse lugu oli üks noist, mis keskusest kummitama jäi. Üks varasem lugu, mis siiani meeldib on Joss Stone – Stuck On You. Ja nüüd siis viimane leid, mida ma pidin googeldama suisa kaks korda… Ja mida polnud isegi Youtube’is.

Ja no ei oska mina normaalselt muusikat kuulata. Kui mingi lugu meeldib, siis see ketrab… Kuni kõik ümberringi hulluvad. Praegu on küll see hea, et Abikaasat pole kodus silmi pööritamas ja võin kuulata ühte lugu rahulikult mitu õhtut mitu tundi järjest. Äkki tuleb järgmise kahe päevaga küllastumus ja ta saab sellest säästetud.

Samas ta norib isegi playlisti kallal, mida ma olen viimased 2-3 nädalat kuulanud… No ma ei saa, noh… Ma ei oska kuulata erinevat muusikat :) See on juba isegi hea, kui meeldib artist, mitte üks laul, nagu enamasti.

…You got another thing coming
If the only thing that’s on your mind is me…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.