Head asjad #17 – tervis

Miskipärast mulle tundub, et me kipume oma tervist võtma üsnagi iseenesestmõistetavalt 🙂 Ei mõtle me sellest sugugi, kuni miskit pole häda. Kui haigus hakkab ligi hiilima, siis alles teadvustame, et tervisega on miskit nihu…

Ma olen väga-väga tänulik, et meie pere tervis on hea. Pisemaid “seisundeid” tuleb ikka ette, aga need mööduvad kiirelt. Üldiselt oleme kõik terved kui purikad. Allergiaid ei ole (mh, ok, Abikaasa tolmuallergia, aga mitte ühegi söögi vastu, mõtlesin pigem siinkohal). Suguvõsas mingeid raskeid haiguseid ei ole 🙂

Hea on olla terve! Katsume eneste eest ikka hoolitseda, nii hästi kui võimalik. Et seda tervist jaguks veel pikkadeks aastateks.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top