Head asjad #42 – jõulujazz

Me oleme Abikaasaga suured jazzisõbrad. Mitte et me seda eriti tihti kuulaks, aga… Vahepeal käisime Endla teatri kohvikus jazziõhtutel, jõulude ajal on Holiday Smooth Jazz lemmikuks taustamuusikaks.

Eelmiste jõulude ajal sai üks sealt kuuldud lugudest mu suureks lemmikuks, mida Youtube’ist rohkelt kuulasin, arvutisse aga ei salvestanud. Ja sel aastal, ehkki olen raadiot kuulanud mitu nädalat igapäevaselt, ei tulnud seda enam kordagi.

Mul endal oli meeles vaid see, et laul on sõnadega (mis on selle raadio puhul pigem erand, rohkem lastakse instrumentaali), lauljaks naine, üks sõnadest wine 😀 Ja et Youtube’i videos on taustaks punastes jõuluriietes naise pilt ning pealkirjas on peale laulja nime ära mainitud ka see, kes saksofoni mängib. Selle vähese info põhjal ei õnnestunud lugu välja peilida.

Scrollisin läbi kogu oma Youtube’i ajaloo – ma ei tea, mis loogika alusel seal neid asju näidatakse, aga seda laulu polnud, ehkki näitas ka kahe aasta vanuseid asju. Nii ma siis lihtsalt sisendasin endale, et küllap see laul jälle tuleb miski hetk mu juurde.

Ja kujutage siis ette mu rõõmu, kui jazziraadio eile tavapäraselt taustaks mängis ning sealt ühtäkki tuttavat meloodiat kuulsin! Oligi seesama lugu! Arvutisse salvestamiseni pole veel jõudnud, aga panen nüüd blogisse, siis on kindlas kohas ja saate teie ka kuulata 🙂

Ma olen ääretult tänulik selle eest, et mu lemmiklaul taas minuni jõudis.

4 thoughts on “Head asjad #42 – jõulujazz”

  1. Tere! Olen juba mõnda aega võtnud hoogu, et öelda: Sinu positiivsus-projekt on väga inspireeriv! 🙂 Kas oskad ehk soovitada ka mõnd raamatut, mis räägib tänulikkuse rõhutamisest. Tänades, truu lugeja. PS! Olen väga tänulik, et Sa nii mõnusalt blogid!

    1. Rhonda Byrne on minu viimaste kuude “öökapilugemine” ja inspiratsioon. “Saladus” oli esimene, mida soovitas üks armas blogituttav, sellest on ka film, mis isegi Youtube’is üleval. “Maagia” on teine, neli nädalat igapäevaseid tänulikkuse harjutusi, lõpetan nendega 1. jaanuaril 🙂 “Vägi” on kolmas, mis hetkel pooleli. Kõik samal teemal, aga veidi erinevate nurkade alt, soojalt soovitan. Tal on neljas raamat veel, mille nime hetkel ei saa öelda, seda mõtlesin mingi aeg hiljem lugeda.

  2. Aitäh! See neljas on “Kangelane” ja praegu RahvaRaamatus soodushinnaga 5,69. Aga kõik neli raamatut on ka raamatukogus olemas 🙂

    1. “Kangelane” on elu eesmärgi leidmisest ja tundub minu jaoks hetkel veidi kõrgem pilotaaž, mille võtan ehk ette kunagi hiljem – praegu on mul vähe maisemad-praktilisemad eesmärgid 🙂 Teised on kõik läbi müüdud, endal ka raamatukogust. Tahaksin kõiki endale, loodan, et mingi hetk leiavad tee minuni. Seniks olen tänulik raamatukogu eest 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top