Dec 142016
 

Anu tuli minu ellu kõigest veidi enam kui aasta tagasi, kui tema blogi avastasin. Ma ei saa teda isegi mitte blogituttavaks nimetada, sest me pole tuttavad :D Aga ometigi on tema blogi mulle selle viimase aasta jooksul nii palju rõõmu ja inspiratsiooni pakkunud, et tahtsin temast kirjutada :)

Anu kirjutab lihtsalt NII HÄSTI. Ja ta paistab oma iseloomu poolest nii minu inimene. Selline positiivne ja mõnus ja tark ja lihtsalt tore. Ja oskab kirjutada!

Ja no… Kanada! Ei saa üle ega ümber Kanadast! Täitsa alles on mul unistus kunagi ka mõnda aega Vancouveris elada.

Anu ise on muidugi juba edasi liikunud, Nanaimosse :) See, kuidas nad sinna jõudsid, oli nii põnev järjejutt – ta kohe oskab niiviisi kirjutada, et põnevusega ootad järgmist osa. Kui mul midagi põnevat öelda on, plartsatan kohe kõik korraga välja ja valmis :D

Ma oli ääretult rõõmus, kui Anu viimasel blogiauhindade jagamisel välismaiste blogide kategoorias võitis. No VÄGA õigesse kohta läks see võit, enam õigemini poleks saanud.

Ma olen väga-väga tänulik, et ma Anu blogi otsa komistasin (kui päris aus olla, siis imestan, kuidas mul sellega nii kaua aega läks!) ja tema tegemistele nüüd kaasa elada saan. Loodan, et tal jagub seda blogimise indu veel aastateks!

  One Response to “Head asjad #44 – Anu”

  1. Aitäh, Tikker! Nii tore, et meeldib :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.