Jan 042017
 

Jajaa, ma tean – natukene hiljaks olen jäänud selle postitusega :P Aga mis teha, juhtus nii, et meie pere lõpetas SNKT viimase hooaja vaatamise alles 25. detsembril. Ja siis läks ka aega, et ma reaalselt kirjutamiseni jõuaks.

SNKT esimene hooaeg oli 2013. kevadel, meie elasime siis Norras ja ei teadnud Eesti teles toimuvast midagi. Küll aga mäletan, et käisime külas tuttaval Eesti perel, kes püsivalt Norras elas – neil oli satitaldrik ja selle abiga ka Eesti kanalid. Nii et kõige esimest näosaate osa me nägimegi seal. See ei olnud ilmselt hooaja esimene, eks, lihtsalt meie jaoks esimene.

Ma nii väga tahaks esimest hooaega täies ulatuses järele vaadata. Klipid on küll üleval (ma ei tea, kui palju, pole süvenenud) – aga see pole üldse see. Just täispikkuses saateid tahaks näha… Aga hetkel ei kujuta küll ette, kuidas seda soovi teostada.

Teisest hooajast oleme vaadanud kogu perega. Telekat meil kodus pole – vahel sattusime sel ajal külla, enamasti vaatasime arvutist. Millalgi lasi seda netist otse vaadata, viimati enam mitte. No nende reklaamidega vaatamine ajab hulluks nagunii ja laste magama sättimise aeg on näiteks hetkel kell kaheksa – nii ongi, et õigel ajal vaadata ei saa, kuna saade on üpris pikk, siis tööpäeva õhtul jõuab lastega vaadata vaid poole. Detsember oli kiire kuu ka, sestap need viimased osad kogunesidki, kuni saime lõpuks jõulupuhkuse ajal kõik järele vaadata.

Võitja sain kogemata teada Printsessi blogist :) No ma nii pahane polnud, kui omal ajal ANTM võitjad ette teada sain.

Igal juhul – lihtsalt suurepärane saade. Kõik esitused muidugi ei paku pinget, aga igas saates on suurepäraseseid numbreid ja kohtunike jutt ja kõik see pull, mis saadete käigus tehakse… No ja Avandi muidugi! Mulle väga meeldis Mart Sander, aga Avandi meeldib veel rohkem. Sest nalja peab saama!

Ühesõnaga – olen ääretult tänulik, et nii vahva saade Eesti telemaastikul on, loodan sellele pikka iga ja ootan juba kannatamatult järgmist hooaega. Nad võiks seda kaks korda aastas teha :P

  One Response to “Head asjad #65 – Su nägu kõlab tuttavalt”

  1. Mainiks, et selle aasta SNKT finaalsaates kandis Tanja Mihhailova Riina O kindaid ;)

    https://www.instagram.com/p/BNnMyCHjS-Q/?taken-by=riina__o

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.