Jun 162018
 

Ma olen meeletu Oceans Eleven fänn ja näinud seda filmi ilmselt oma kümme korda. Selle järjed valmistasid aga mõlemad tõsise pettumuse – tõsiselt uncool oli, kui nad pidid järgmises osas kogu varastatud raha tagasi andma… Ja 13 – sellest filmist ei mäleta ma muud, kui et iga kord, kui ma üritasin seda vaadata, jäin poole peal magama :D Ilmselt lõpuks ikka vaatasin kogu filmi ärkvel olles ära, aga mida ma sellest mäletan? Ei miskit.

Eile aga käisime kinos. KINOS! Ma käin nii harva kinos :D Ja Ocean’s 8 meeldis mulle tõesti väga. Naised olid meeldiv vaheldus, minu meelest olid karakterid kõik piisavalt omanäolised, kogu film tempokas ja piisavalt põnev.

Kerge meelelahutus muidugi, miskit sügavat ei tasu sealt otsida. Aga väga mõnus viis reede õhtut veeta. Soovitan soojalt!

  One Response to “Ocean’s 8 – peaaegu sama hea kui 11!”

  1. Ma käisin sõbrannaga naistekal seda vaatamas ja tõesti oli mõnus :D
    Muidu olen näinud vist ainult Ocean Eleven.. teised vähemalt ei meenu.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.