A kuidas teie hommikuni pidutseda jaksate?

Mul pole pikalt olnud ei soovi ega vajadust hommikuni üleval olla. Pigem ikka nii, et kui ka õhtul sõpradega mõne klaasi veini võtan, siis välja minemise asemel lähen kesköö paiku voodisse. Või noh, vahel ka kell üks. Või kell kaks 🙂

Paar nädalat tagasi oli tunne, et tahaks tantsida, seega sai ühel reede õhtul klubis käidud. Tantsimisega on mul Pärnus muidugi üldse väga kehvad lood, sest ma ei kannata absoluutselt keskmist ööklubi muusikat… Tempel on natukenegi minu masti koht, aga seal sõltub palju peost… 16+ pidudele ma ikka vabatahtlikult jalga ei tõsta 😀 Too reede sai käidud Puhvet A.P.T.E.K.is… Tundus teistest klubidest tsipakenegi vastuvõetavam variant.

Ei olnud päris minu teetassike, aga muusika oli enam-vähem talutav ja tantsimise soov oli suur. No ja tantsisingi suht hommikuni, jõudsin koju pool kuus… Terve laupäev oli hiljem raisus.

Sel reedel oli töö jõulupidu. Pulli sai rohkem kui täie raha eest, nii et ses mõttes oli kõik suurepärane. Muusika oli minu jaoks üsna vastuvõetamatu, aga sellistel üritustel suudan mööndusi teha ja tantsitud sai kõvasti sellegipoolest.

Magama sain jälle pool kuus hommikul. Viis-kuus tundi und ehk. Ja taas kord oli laupäev täielikult hukas. Käisin lõuna paiku korra väljas, aga tagasi koju jõudes ei jaksanud enamat, kui riided taas seljast kiskuda ja hommikumantlis voodisse ronida… Seal ma siis terve päeva tuksusin, kuni õhtul kell pool kuus päriselt magama jäin. Magasin paari lühida ärkamisega täna hommikul kella kaheksani välja.

Nüüd, pärast pikka und ja pikka dušši, on juba täitsa mõnus ja inimese tunne.

Kusjuures alkoholis polnud ka üldse asi. Jõin reede õhtul küll omajagu veini, aga mitte üleliia. Keskööl läksin vee peale üle – seda sai koguseliselt veinist ilmselt mitu korda rohkem joodud, sest ohtralt tantsimist tegi januseks.

Nii et polegi pohmakat vaja, puhtalt magamatus teeb oma töö.

Peab kuidagi need öised üritused sedamoodi korraldama, et ikkagi varem magama saaks, kui hommikul. Kella kahe-kolme paiku oleks ehk veel okei.

Või siis lihtsalt leppima ja arvestama, et KUI on soov hommikuni üleval olla, siis järgmisele päevale ei tasu mitte midagi asjalikku planeerida. Mis tähendab, et mõistlikum on reedel ära pidutseda, laupäev maha kudeda ja pühapäeval jõuab siis veel midagi tehtud ka, enne kui uus töönädal pihta hakkab.

Ausalt, palju lihtsam oli, kui ei tahtnudki üldse väljas käia, aga praegu on mingi periood, kus tahaks kogu aeg tantsida. Kodus saab ikka puusa nõksutatud, aga üksi pole päris see. Katsetan erinevaid trenne, midagi vist leidsin ja midagi loodetavasti leian veel. Aga vahel on ikkagi soov minna öösel klubisse, kus on hämar ja väga kõva muusika ja palju teisi inimesi, sest siis on hoopis teistmoodi. Kuidagi tundub, et nii saab ennast korralikumalt välja elada.

Ei ole lihtne olla vana 😀 Kahekümneselt jaksasin rohkem 😀

3 thoughts on “A kuidas teie hommikuni pidutseda jaksate?”

  1. Ei jaksa üleval olla, ei jaksa. Või noh, heas seltskonnas mõnusate juttude juures jaksan mõnevõrra rohkem kui tavalistel õhtutel. Alkosoolikas on ka umbes, no ei maitse… Klubidesse ka väga ei kisu, mulle väga ei meeldi vali lärm ja vilkuvad tuled… Ränk vanadus ilmselt…

  2. Mina jaksan, aga alkot tohib sellisel juhul ikka väga minimaalselt tarbida. Või siis üldse mitte. Nooremana ma ei osanud ilma, aga nüüd on ilma ühegi paheta elu väga meeldima hakanud.
    Kui pidutsemisega reedel pihta hakata ja laupäeva hommikul lõpetada, siis saab laupäeval midagi tehtud ainult siis, kui magama ei lähegi ja kohe oma asjad ära toimetad. Ja siis magad. Aga sellisel juhul läheb ka pühapäev raisku 😀

    Jäi lugedes silma, et pole sinu muusikat kuskil. Hakkas kohe huvi pakkuma, et milline su muusikamaitse on üldsegi?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top