Selle aasta esimene – Jojo Rabbit

Jojo Rabbit – IMDB 8,0. Igati nõus 🙂

Komöödia, draama ja sõjafilm.

Ma ei tea, oleks ma seda üldse ise vaatama läinud? Aga kaaslane tahtis ja ma olin nõus. Käisime 21.45 seansil ja selle üle virisesin küll kõvasti – aga film oli nii kaasakiskuv, et unele ega väsimusele polnud aega kordagi mõelda.

See film on nii mitmetasandiline… Ühelt poolt täiesti jabur komöödia, teiselt poolt täiesti ehtne sõjafilm… Ma ei vaata mitte kunagi sõjafilme, see oli vist sõna otseses mõttes elu esimene. Komöödiaga segatuna oli sõda talutav… ja jättis sellegipoolest väga sügava jälje.

Ma ei oska arvustusi kirjutada ja seda filmi on üldse väga raske arvustada… Lihtsalt soovitan, väga-väga soojalt.

1 thought on “Selle aasta esimene – Jojo Rabbit”

  1. Minul on nii kahetised emotsioonid peale seda filmi. Nii imelik oli naerda nende naljade üle ja samas, see liblikaga koht…Aga soovitan vaadata selle filmi kirjutada tehtud sarja 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top