Kahe nädala jagu kassipilte

Ma ei ole kunagi varem üritanud otse WordPressi videosid üles laadida, aga mõtlesin, et prooviks. Tundub, et vaatajatele laevad ära pigem aeglaselt (vähemalt kui ise postitusest vaadata üritasin, pidin panema mängima ja siis pausile, kuni oli ära laadinud, muidu jooksis kogu aeg pilt kokku) ja püstipidi video tuli hirmus suurena – niisama postituse sees on seda ebamugav vaadata, aitab full screen… Ma küll räägin Kaaslasele, et ärgu filmigu niipidi, aga ega see tal pool ajast meeles pole 😀

See on üsna hea näide meie hommikutest 😀 Ehkki see konkreetne video on tehtud pärastlõunasel ajal, mul on riided seljas ja puha…

 

Paar stiilinäidet Säde ja Paksu kaklustest. Minu puslelaud, jah… 😀 Ja see vaene lill 😀

 

Ja siin lausa karvad lendavad 😀 Aga mulle siiski tundub, et pigem sõbralik-vennalik kaklus, mitte eriti vaenulik. Varem nad küll nii palju ei kakelnud mu meelest… Või on asi selles, et varem ma olin päeval tööl ja lihtsalt ei näinud? Või ajas veel rohkem tagasi minnes, et varem käisid kassid õues, mis tähendab, et neil oli rohkem muud tegemist?

 

No ja siis kõik need ülejäänud 42 pilti 😀

Seeria palderjaniga 😛 Kaaslane tellis kuskilt mingeid palderjanipulki (don’t ask) ja nüüd muudkui filmib kasse 😀 Neid videosid ma ei hakka kõiki üles panema 😀

Siin on nad nii numpsikud, tavaliselt NII kõrvuti ja sõbralikult ei istuta 😀

Kui ma eelmisel pühapäeval töötasin, oli Säde mulle pikalt seltsiks… Ja mina muudkui pildistasin erinevaid asendeid 😀

Mustu on siin mu meelest täiesti võõra näoga… Kuidagi kuri 😀

2 thoughts on “Kahe nädala jagu kassipilte”

  1. On alles kaabakad 🙂
    Mustuon kahel pildil jah sellise kurja näoga 😀 Ma olen Pisikesel nii palju vaa karva ära saanud, et hetkel nad nii sarnased ei tundugi 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top