May 032020
 

Tundub, et praegusega eluga sobib kõige enam nädalavahetustel blogimise rütm. Puhkepäevadel on rohkem aega, jaksab mõelda ja kirjutada :) Mul mõlgub mõttes küll ka paar pikemat postitust, aga nendeks on vaja teatud tuju ja aega…. Seniks saab vähemalt igapäevaeluga järje peal püsida.

Möödunud nädala kassipilte on ainult 16 ja minu tehtud neist vaid mõned üksikud. Enamik Kaaslase, mõned ka laste poolt. Selle nädala enim pildistatud kassi tiitli saab endale Paksu :D

Kuna Plikal pole veel kummutit riiete jaoks, kasutab ta ajutise riidekapina raamaturiiulit. Riiete peale saab endale teadagi väga mõnusa pesa teha :D

Üks varahommik ja kolm näljast kassi :D Kaaslane lõikab parasjagu südant või neeru ja kassid jälgivad üksisilmi arenguid…

Leia pildilt kass:

Täiesti normaalne asend, eks… Mitte korraks, vaid nii nad seal magasidki :D

Leia pildilt kass, vol 2:

So many bowls, so little food… Where’s my dinner, human?

Seoses soojemate ilmadega on liiklus toa ja aia vahel tihenenud ning viimasel ajal on kogu aeg ukse taga varitsemas mõni kräunuv kass, kes ootab hetke, et saaks hooletust sisenejast mööda lipsata. Kuna aprill sai läbi ja oli selge, et Terveksi sünnipäevanädalat seekord ei tulegi, panin lihtsalt aja kinni ja käisin ära. Kolm kompleksvaktsiini, üks marutaudivaktsiin (Paksu ja Mustu said selle eelmisel aastal, neil alles kehtis), kolm ussi-kirbu-puugirohtu turjale… Arve 139€. Õah. Aga mis teha :D Kiisud on rõõm ja õnneks on selline väljaminek vaid korra aastas.

Kuna meie enda auto ootab varujuppi ja remonti minemist maja ees (mingi probleem õlivardaga), siis palusin Eksabikaasa abi kasside transportimisel. Elame nüüd loomakliinikust tibake kaugemal kui enne. Jalutuskäigu kaugusel endiselt, aga mitte vihma käes kolme kassiga :D Lisaks unustasin TAAS maha vaktsineerimispassid, nii et ta sai vahepeal veel nende järele sõita. Õnneks ma vähemalt teadsin, mis sahtlis need olid ja sain telefoni teel kodus olevat Kaaslast otsimisel juhendada…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.