Pildikesi aprillist, vol 2

Õhtune käsitöönurk: Plika kaunistab silikoonist telefoni tagust. Kuum liim ja lilla lõng 😀

Tööpäev on läbi, tundub 😀

Ma ei ole suurem asi orhideede fänn, aga õitsevad lilled on alati ilusad 😛

Ühel nädalavahetusel arutasime Kaaslasega ülakorrusele WC/vannitoa ehitamise võimalusi. Pärast pikki arutelusid jäime siiski selle juurde, et tuleb ainult WC. Jaa, ma tean, mugavam ja mõistlikum oleks üles ka duširuum ehitada, aga konkreetselt selle elamise puhul peaks üleval liiga paljust loobuma. Oleks võimalik, aga liialt ebamugav. Ning ma endiselt arvan, et saame kenasti hakkama alumisega. Panime ülakorruse WC asukoha mõtteliselt paika – siin tuleb nüüd torumehega üle rääkida, kas ikka saab… Aga kuna kahe korruse vahel pidavat olema üpris palju ruumi, peaks saama teha äravoolu piisava kaldega… Ja muus osas peaks ok olema. Alumisel pildil mõõtsime, kui väike WC olema saaks ja kas on ok… Aga internet ka kinnitab, et need mõõdud on WC puhul minimaalsed ja talutavad. Nii saame üles teha WC ühtki akent ohverdamata ja ühtki seina lõhkumata. Tuleb ülemisse koridori, mis ei tohiks minna ka üldmuljelt oluliselt kitsamaks, sest praegu on nagunii seina ääres suur riidekapp ja selle kõrval ära andmist/müümist ootavad mööblitükid… Kui riidekappi natuke nihutada ja ülejäänud mööblist vabaneda, mahub sinna täpselt väike WC. Ja remondi ajal saab kõik toauksed kinni tõmmata, üles võtta tuleb ainult koridori põrand. Noh, see kõik on plaan… Kunagi kutsume torumehe ja räägime täpsemalt läbi 😀 Aga laius jääks WC-l see, mis pildil – pikkus tuleks tsipa pikem kui praeguse vannitoa laius. Mõõte enam ei mäleta 😀

Meil on alumisel korrusel peaaegu iga akna külge lambid riputatud… Üks neist on ühtlasi lillepoti hoidja. Selle lille tõi Kaaslane mulle mu sünnipäeval ehituspoest. Oli ära päästnud allahindluse laualt, nägi üsna niru välja…. Turgutasin elule 😀 Pole aimugi, mis lill see on 😀

Kuna Kaaslane mind omal algatusel pildistab, siis on mul endast rohkem pilte, kui vanasti… Enamik neist kahtlased 😀 Aga ma natuke koolitan ennast, et kõik ei pea alati perfektne olema ja igasuguseid külgi võib endast näidata 😀

Selle pildi tegi ta tõestuseks, et ka mina söön vahel krõpsu otse pakist 😀 Ma tavaliselt alati nõuan, et paneme kaussi – esteet noh, kõik peab ilus olema… Pluss pakend krõbiseb tüütult. Aga tol hilisõhtul lihtsalt ei viitsinud…

Pildil olev läga välimusega leivakate on heeringas miskis imemaitsvas kastmes, mida õekese juures proovida saime ja Rootsist mitu purki kaasa ostsime. Säde tundus vist kalalõhna 😀

Poisil oli vaja läbi lugeda raamat omal valikul. Kodustest varudest pakkusin talle “Kaheksa väikest, kaks suurt ja veoauto”, sest mäletan, kui väga see mulle omal ajal meeldis. Ja tundus üsna eakohane. Mina teadsin, et raamat peab läbi saama enne suvepuhkust. Poiss, kelle lemmiktegevuste hulka lugemine kohe kindlasti ei kuulu, luges miinimumi – paar lehekülge päevas… Siis järsku tuli õpetajalt pärast viimast vaheaega teade, et raamat peaks nüüd läbi olema. Ma sattusin kergelt paanikasse ja Poisil tuli järgmise nelja päevaga ülejäänud raamat läbi lugeda – paari lehekülje asemel paar peatükki päevas. Läbi see sai 😀 Hiljem tuli välja, et õpetajal läks endal sassi… 😀 Aga raamat meeldis Poisile ja praegu loeb seda Plika… Vaatame, millal teise osa pihku pista saan. See oli sama tore.

Võtsin ennast kuu lõpus kokku ja panin Excelisse tagantjärele kirja kogu kuu tšekid… See võttis mitu tundi 😀 Nii juhtub, kui ei viitsi jooksvalt tegeleda 😀

3 thoughts on “Pildikesi aprillist, vol 2”

  1. See lilleke on sul pelargoon. Lihtne hooldada. Suvel võid välja ka viia. Kasvatataksegi tihti vaid suvetaimena, kuid minu ema ja vanaema seda alati ületalve pidanud. Lased puhata vahepeal.

  2. Haha. Mul on pelargoone varemgi olnud. Terrassiukse kõrval aknalaual peaks ka olema 😀 Kui viitsiks, otsiks üles 10a taguse Londoni postituse, kus ma blogis küsisin, mis lilled mul aias on… Olid ka pelargoonid 😀 Ma lihtsalt lootusetu keiss, tundub, lillenimede meeldejätmisel 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top