May 172020
 

Mais on olnud palju rohkem vaba aega ja võimalust coronast “puhata”, aga blogimisele pole see pingelangus just hästi mõjunud :D Las enamik piltidest ootavad siis õiget aega ja tuju, aga mõned üksikud siiski :)

Raamat, gintonic ja kolm kassi :D

Ja Kaaslane tegi teiselt poolt pilti :D

Järgmine saak raamatukogust. Lugeda olen mais mõnuga saanud, praegu kümnes raamat pooleli ja kuu lõpuni veel küllalt aega.

Emadepäeva hommikusöök.

See nädalavahetus oli lastevaba – oli plaanis koristada ja… Noh, vannitoa küürisin jube korralikult puhtaks, rohkem eriti ei jõudnudki :D Isegi lugenud olen ebatavaliselt vähe – eile hommikul lõpetasin ühe raamatu ja õhtul enne magamaminekut alustasin teist, täna pole üldse veel lugenud (aga see viga saab kohe parandatud) :D

Plika kümnenädalase tarneajaga kirjutuslaud ja voodi jõudsid kohale, sai need kokku pandud ja Plika toas väheke mööbeldatud. See omakorda pani mõtted liikuma muu mööbli suunas, nii et sai üksjagu netis surfatud.

Kust ma saan mõnusalt vanaaegse tumedast puidust riidekapi ja kummuti, ah? Kui mulle ei meeldi need lainelise uksega funkstiilis asjad ja ei meeldi LIIGA kaunistatud asjad ja ei taha antiigi eest meeletuid summasid maksta? Riidekapp võiks 150 lai olla, kogu osa riidepuude riputamiseks, sellist veel raskem leida… Vaatasin kõikvõimalikud lehed läbi – osta.ee, Soov, Kuldne Börs, okidoki, Sõbralt sõbrale… Midagi väga sobivat silma ei jäänud. Tallinna või Tartusse teise ringi mööblipoodidesse? Pärnu omad oleme läbi käinud, ei miskit…

  5 Responses to “Elumärk”

 1. Hei!
  Kui su pakkumine klapplaudadele veel jõus, siis me peaks varsti selle tripi ette võtma. Mais vist ikka ei jõua, aga juunis kindlasti!

  • Mm, minu teada on neid laudu üks? St, ühe said kätte juba, selle jätsin samal tänaval elavale tuttavale esimese kolimise ajal, teise kolisin nüüd viimase kolimisega kaasa ja on kuskil garaažis? Aga jah, see on seal endiselt sinu ootel :D

 2. 3 kassi ja hiir – sobiks ühe pildi allkirjaks.

 3. Kas see jääks kalliks: https://katariinavanavara.ee/?p=products/2993/Riidekapid/ ?
  See on üks õite hää vanavarapood Tartus, olen sealt üht ja teist soetanud ja soovitan väga!

  • See on jah minu jaoks pisut kallis… St ma täiesti saan aru, et antiik tihti ongi sellise hinnaga :) Aga hea õnne korral annab leida ka suvalistest teise ringi poodidest mõistlikuma hinnaga. No minu jaoks on hea hind kuni 50, mõistlik kuni 100, ideaalse asja eest oleks nõus maksma kuni 200… Võimalik, et mõtlen oma hinnapiirid ümber mingil hetkel, eks elu näitab.

   A sellel kapil paistab olevat puude osa üldse kitsam ja paremal eraldi uksega, kus tõenäoliselt riiulid? Riiuleid kapil ei taha, selle asemel tahaks kummutit. Aga 100cm riidepuu ruumi jääb väheks mulle :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.