Oct 172020
 

Kaalusin kasse millalgi kevadel ja täna uuesti. Mustu ja Paksu kaalusid täpselt sama palju – vastavalt 4,4kg ja 6,7kg. Säde aga on juurde võtnud – 5,2kg asemel nüüd 5,5kg :D

Fotosid on… No mitte päris sada, aga palju puudu ei jää. Seekord ei saa Kaaslast süüdistada, KÕIK pildid on minu tehtud. Põhjus lihtne – olen viimase kuu olnud kodukontoris, mis tähendab, et mu tööpäevad mööduvad diivanil, süles arvuti ja sageli ka mõni kass. Kui mitte päris süles, siis vähemalt läheduses :P

Ja no ei tüdine ma eales ära nende pildistamisest, ehkki ma saan aru, et rangelt võttes pole midagi uut. Nad on lihtsalt NII armsad. Sama nunnud nagu beebid :D Täielikud stressimaandajad. Kuidas ma soovin, et saaks Kaaslasele ühe haiglasse sokutada :D

Säde arvab mu töö tegemisest nii:

Säde aitab Poisil õppida :D

Ükspäev, kus Poisil väidetavalt hommikul süda paha oli ja ta sellepärast kooli ei läinud, tegi ta vabatahtlikult oma toa korda. Laua peal oli järsku NII palju ruumi. Isegi kassidele! :D

Ma ei mäleta, mis teema täpselt oli, aga igatahes ma kuskil kummardusin ja Säde lihtsalt hüppas mulle selga. Ja ära ei läinud :D St, kui ma oleks ennast sirgu ajanud, oleks ta ilmselgelt maha kukkunud, aga ma jalutasin viisakalt poolküürakil teise tuppa ära ja ta chillis seal edasi, nii et ma sain isegi pilti teha :D

Mustu photobombib Säde pilti :D

Tabasin ükskord Säde teolt – esikäppa pidi panni peal ja seda lakkumas:

Ma ei mäleta, mis toitu ma tookord tegin ja see oli pannilt lakkumise hetkeks juba ära tõstetud, aga mäletan, et ma olingi mõelnud: jäänuseid on pisut liiga palju, et kohe pann pessu panna, peaks enne puhastama… No Säde siis puhastaski :D Tõstsin panni talle põrandale, muidu jääb äkki mulje, et pliidi peal söömas käia ongi ok :P

Vahel teen tööd laua taga ka :P Ma ei saanud seda hetke hästi pildile, aga Säde toksis hiirt käpaga. Kass mängib ikka hiirega, selge see :D

Paksu aitab Plikal õppida :P

  2 Responses to “Kuu jagu kassipilte”

  1. Nii vahvakesed. Jõuavad teil seal Igale poole.

  2. Vähemalt üks kass on ilmselt juba lugema õppinud ja seesama või keegi teine õpib juba Poisilt kirjutamist. Väga haritud kassid!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.